Oh God, само јас италијанецот го сакам? Плус, од шпанската верзија онај другар му, Pollo, ми е многу поубав.
Е тука се разликуваме мене италијанецот не ми беше убав а за другар му па да не зборувам. Ти земи ги нив јас овој ќе си го земам.
Oh God, само јас италијанецот го сакам? Плус, од шпанската верзија онај другар му, Pollo, ми е многу поубав.
Па ако не ми се свига друго,не преостанува ништо освен тоа да се напишеАј шо ги поминавте сите познати граници на потребата некој да ве фали со отварање глупи теми у стилу : „ Што ви се допаѓа најмногу кај членот над вас? “ , „ Што сакате да праите со членот над вас? “, „ Кај сакате да го фатите членот над вас? “.....Ама и ко ќе прочитам кои дебилски одговори ги давате, просто невероватно...
Потписот и аватарот им се свиѓал
После јас сум била саркастична...па даааа
Среќа што убиството е казниво со закон...
Во Македонија ти е подобро ? хм .. чудноКај отиде светот?
Кај отиде самопочитта?
За пари и внимание свашта се прави.
Јас сум запрепастена.
Едвај чекам да се вратам назад.
Уште само недела две и Македонијаааааааааааааааааааа.
Барем нема да ги трпам срањава овде
Во Македонија ти е подобро ? хм .. чудно
Абе секој со своите интереси, фрустрации, комплекси....Па ако не ми се свига друго,не преостанува ништо освен тоа да се напише
може ке казеш дека ако не и немора да напишат,ама пак не сите имаме исти потреби,некој може сака баш тоа да го долови.
Незнам зошто ве фрустрираат до тој степен потребите на другите,на кој не му одговараат тие теми нека ги одбегнува и нека наметне поинаков тек на форумот,па на кој му одговара ке пешачи кај што му налагаат неговите потреби.
и до кога ке чекам да се наредиш во темата за сексО ма?
Јас со душа ја чекам твојата желба да се зголеми,ако желбата ти ја намалуваат темите од не твој калибар пробај да не ги приметуваш ма,не за друго,ме изиндиса ....ебагоАбе секој со своите интереси, фрустрации, комплекси....
Како и да е, едвај имам желба и волку да пишувам, така да во некои подобри времиња и во темите за сексот ќе се инфилтрирам