Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ај шо ги поминавте сите познати граници на потребата некој да ве фали со отварање глупи теми у стилу : „ Што ви се допаѓа најмногу кај членот над вас? “ , „ Што сакате да праите со членот над вас? “, „ Кај сакате да го фатите членот над вас? “.....Ама и ко ќе прочитам кои дебилски одговори ги давате, просто невероватно...

Потписот и аватарот им се свиѓал |-(
После јас сум била саркастична...па даааа (nod)
Среќа што убиството е казниво со закон...

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ај шо ги поминавте сите познати граници на потребата некој да ве фали со отварање глупи теми у стилу : „ Што ви се допаѓа најмногу кај членот над вас? “ , „ Што сакате да праите со членот над вас? “, „ Кај сакате да го фатите членот над вас? “.....Ама и ко ќе прочитам кои дебилски одговори ги давате, просто невероватно...

Потписот и аватарот им се свиѓал |-(
После јас сум била саркастична...па даааа (nod)
Среќа што убиството е казниво со закон...
ај погоди шо ми се допаѓа кај тебе најмногу :D

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
ај погоди шо ми се допаѓа кај тебе најмногу :D
Не знам ма :D
Ама мене кај тебе , доста квалитетни особини што те прават речиси совршена женска индивидуа во моите гледишта на социјално дејствување :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Не знам ма :D
Ама мене кај тебе , доста квалитетни особини што те прават речиси совршена женска индивидуа во моите гледишта на социјално дејствување :)
сѐ ма, а најмногу тоа шо си златна душа без влакна на јазикот (sun)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
42' степени, да пекол е надвор. Среќа клима што иам дома. Испитот ми е одложен за во четврток (party).

Се видов денес со едни фамилијарни пријатели, ептен убав ден, а кога го гледам тато ептен радосен јас уште порадосна. Неколку години се немавме видено.
P.S. Не се од Македонија затоа. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК за три дена ќе биде премиерата од Tengo ganas de ti, ќе плакниме очи на тој убавиот глумец(wasntme)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
СДК за три дена ќе биде премиерата од Tengo ganas de ti, ќе плакниме очи на тој убавиот глумец(wasntme)
Oh God, само јас Италијанецот го сакам? :sreken Плус, од шпанската верзија онај другар му, Pollo, ми е многу поубав. :D

Статус
Затворена за нови мислења.