Стисни на постот измени и продолжи ја приказнатаили и паднал нетот
Стисни на постот измени и продолжи ја приказнатаили и паднал нетот
Знае дека си супер за него ама си сака и на страна да си има девојки да си нема обврски со тебе но стоп па затоа и тој муабет "Идеална си за мене ама сакам и малце да си шарам"Здраво дечки,јас само што се зачленив на форумот и веднаш да си ги споделам маките со вас .Имам еден тип,се занимавам со него од 5то оделение,значи дестина години,бевме во врска,се скаравме,па пак се смиривме и цело време така,па си фатив јас дечко,тој девојка,ама не престанавме никогаш да се гледаме,небеше како прво изводливо тоа,во исто друштво сме.девојката му беше од Италија и заедно беа само 2 месеци,за летен распуст и ние преостанатото време се мувавме.мислев дека го правам тоа од навика,пред година дена се скара со девојката ради тоа што некој направил профил на фб и нејзи и кажал се за нео,сдека ја изневерува бла бла,почнавме да излегуваме мн често,речиси секој ден,се беше прекрасно,се знаеме цел живот,заедно израснавме,секогаш се сме правеле еден за друг,имаше само еден проблем,несакаше да ми звони на телефон,обврска му било и бла бла.скоро почна да го порава тоа,совршено функциониравме за пред некој ден од нигде никаде да ми кажи дека се слушал со некоја, не сакал да ме лаши типот .а пак вчера ми се јави да ми кажи со сосема понаква приказна,што ја цувал во себе цело време,ми кажа дека претходниот муабет немало врска,но дека го направил затоа што мн ми било тешко,чувствувал дека јас знам нешто за тојпрофил,не дека ја го имам направено,ама дека знам нешто,дека цувствувал бес и омраза и дека со мене му било преубаво,но ко ке сме се разделеле му било лошо мн зошто јас сум знаела кој му прави нему зад грб , а не сум му кажувала.ми кажа и дека додека бил со бившата ја поврзувал со мене и дека сега мене со неа,а незнае да ми објасни како не поврзувава и во што.цело време ми повторуваше дека јас сум идеалната личност за него,дека единствена сум што можи се да и кажи,дека само јас го разбирам и подржувам секога и за се и дека се мрази што ме повредува.дека тој гнев што го чувствувал не му давал мир,и убаво и лошо му било,не можел да издржи,не ми го кажал претходно ова за да не ме повреди,дека тоа била причината што не ми се јавувал.и јас што да мислам? збунета сум,не очекував ваков муабет,не можам да верувавам во муабетов
и чаре?Знае дека си супер за него ама си сака и на страна да си има девојки да си нема обврски со тебе но стоп па затоа и тој муабет "Идеална си за мене ама сакам и малце да си шарам"
Ете тука оставам некој друг да те посоветува,мислам дека за женкари чаре немаи чаре?
и чаре?
Цел живот пробувам да ставам крај со него,да почнам ново,ама секогаш ми се појавувал да ми ги расипи плановите,тешко оди,во друштво мие,го гледам постојано,а и многу време поминав со него,убаво ми беше,но и мн солзи имаше ради него.Најглупавиот знак сум во хороскоп,риби,мн сум чувствителна и секогаш потпаѓам на неговите проблеми,секогаш за се мене ме бара и тука сум за него. а и во последно беше се ок и сега наеднаш муабетот за профилот и поврзувањето со бившата...глупава сум што се замарам со него,ама не можам да соберам храброст за дефинитивен крајВреме е да ставиш крај со момчево и да си најдеш некој подобар.
Ќе кажам глупа споредба,нешто како со откажување од цигари му иде,или викаш крај или се мачиш и се одново и одново преживуваш,не дека е лесно сите сме имале вакви ситуации,ама ако гледаш дека не иде и не го бива не се мачиЦел живот пробувам да ставам крај со него,да почнам ново,ама секогаш ми се појавувал да ми ги расипи плановите,тешко оди,во друштво мие,го гледам постојано,а и многу време поминав со него,убаво ми беше,но и мн солзи имаше ради него.Најглупавиот знак сум во хороскоп,риби,мн сум чувствителна и секогаш потпаѓам на неговите проблеми,секогаш за се мене ме бара и тука сум за него. а и во последно беше се ок и сега наеднаш муабетот за профилот и поврзувањето со бившата...глупава сум што се замарам со него,ама не можам да соберам храброст за дефинитивен крај
да,ама после тоа следуваше муабетот дека нема врска претходниот муабет,туку целата работа е што му тешко што мисли дека знам нешто за профилот и не му кажувам и поврзувањето со бившатаСеа укратко да разјасниме, пошто малку шеташ со описиве лево десно. Се знаете од порано, он имал некоја авантура, завршило тоа, потоа бил со тебе па сеа имало нешто пак на повидок со 3та? И тоа он поштено тебе ти го кажува?