Сакам да се извинам...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не мислев дека има со неа, туку дека од коа те заведе се смени некако...не се дрогираш, не кажуваш што мислиш, не собираш шанкерки у петок..а златно дете беше (think)
:giggle

:rolleyes:
па ти знаеш повеке за него и од мене :place
Му се извинувам јавно на девојчево што го цитирам за тоа што и сум љубоморна :sram

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не, нема ова никаква врска со неа.
Вчера сум заборавила и тебе да ти се извинам :)
Ветувам дека не коските,ноктите ке ти ги поштедам,само не биди смотан,кревај глас и искажувај твои ставови. (inlove)
Воедно да и се извинам и на lady_blue што ме нервира кога ја нема

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and lady_blue

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Вчера сум заборавила и тебе да ти се извинам :)
Ветувам дека не коските,ноктите ке ти ги поштедам,само не биди смотан,кревај глас и искажувај твои ставови. (inlove)
Воедно да и се извинам и на lady_blue што ме нервира кога ја нема
Немаш потреба од извинување. Ова што го пиша ќе се правам дека не сум го прочитал.
Ти се извинувам тебе што ти го потрошив времето. Извини за се` што некогаш си прочитала од мене, за се` што пишував. Извини.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Немаш потреба од извинување. Ова што го пиша ќе се правам дека не сум го прочитал.
Ти се извинувам тебе што ти го потрошив времето. Извини за се` што некогаш си прочитала од мене, за се` што пишував. Извини.

:frantic Зарем нема повеке да пишуваш? :rolleyes:
До толку ке го кренеш гласот?Што ке читам јас,во што ке уживам :place
Абе и на The_Mayor му се извинувам што не успеав да го победам во табланет. (worried)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
:frantic Зарем нема повеке да пишуваш? :rolleyes:
До толку ке го кренеш гласот?Што ке читам јас,во што ке уживам :place
Абе и на The_Mayor му се извинувам што не успеав да го победам во табланет. (worried)
Знаеш добро за што зборувам. Нема потреба од frantic емотикони. Не кревам глас на форумов, пишувам. Си имаш ти други уживања. И сарказмот не ти е најдобрата страна. Се извинувам што ти го кажувам ова.

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
сакам да се извинам на сите што недојдов на собиранка бидејќи внуците ми дојдоа на гости, и ме зезнаа а многу сакав да дојдам

• Ми се допаѓа
Реакции: Јована