Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк и форумов не е тоа што беше :frantic

злато мое те сакам најмногу (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
јас гледав но слабо изигравме последната четвртина не наполнија се изнервирав многу иако е пријателска
Тоа е тоа, неискуството си го направи своето. Да не влезеше детето, може ќе имавме помала разлика. :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Тоа е тоа, неискуството си го направи своето. Да не влезеше детето, може ќе имавме помала разлика. :)
За и он да стане добар прво му треба некое искуство, постепено ќе се усовршува :D Без нервози. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
СДП ова играва Вистина или Предизвик :D хаха ги читав сите коментари тамо, треба да поставиме прашање на последниот кој коментирал и да напишеме вистина или предизвик или како? Ај кој не го мрзи да ми појасни малце. Фала

СДК една случка денеска :D се качувам во 24рка хаха и што да видам тоа сандачето не работеше да за билетите и овој возачов што го погледнеш како да искочил од онаа играна ГТА у фаца како бесен, опасен да ти е страв да му преречиш нешто, ќе го испокршеше, мава, лупа, абе :D хаха нервоза,агресивност немам коментар. И сега стоиме и пред нас др. автобус и овој будалава свири ко ненормален пцуе, ау таков возач до сега немам видено. И добро појдовме и сеа после семафорине, застанал таксист некој да симне патници, и на овој така нервозен застанува покрај таксистот и се дере '' Абе тука ли се стои а, не можам да возам од тебе, п***р еден, п**ка ти м**тер" и за малце ќе го удреше со автобусот, значи како сум се исплашила сакав да се симнам ама останав до крај.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The Tramp

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
СДК ако им текне на комшиите до мене што се да бушат нешто од 10 часот сабајле ќе ги пукам ..цела недела не ме оставија да поспијам како човек:)

Статус
Затворена за нови мислења.