Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
За почеток, мразам мачки.
И да ја нахранам, уште повеќе ќе ми дреме тука.

Да не сака некој да ја земе? Ќе ја сликнам ако треба. |-(
Знам дека мразиш,ама мачката е интересно животно што со сила не можеш да ја натераш да те засака за разлика од кучето кое се покорува со ќотек или храна,пробај можеби ќе се засакате

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Знам дека мразиш,ама мачкана е интересно животно што со сила не можеш да ја натераш да те засака за разлика од кучето кое се покорува со ќотек или храна,пробај можеби ќе се засакате

Не ни сакам да ме засака. Колку и да мразам мачки, не би вршела насилство врз нив, не сум нехумана.
Иначе, претпоставувам дека е нечија, зошто цело време седи, гледа нагоре кон некој балкон, па можеби ја оставиле надвор, зошто сепак голема мачка е, доста чиста и од каде по ѓаволите се појави?! А можеби и некој ја хранел, па сега чека пак да и дадат. Во секој случај, многу ме нервира!

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
DarkPassenger
images

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Знам јас какво е,затоа ти ја дадов сликата,намерно седи мачето таму,да го вдомиш ама никако да се сетиш:)

Пхахаха хаха ха :rofl
Никогаш нема да го вдомам. Куче немам, мачка ќе вдомувам... :nah

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Кучето е погласно,понехигенично милион пати од мачката

Што има врска сето тоа, ако знаеш како да го третираш и да се грижиш за него. Мене мачките ми се грди, злобни, снобови, досадни,.... а кучињата ми се прекрасни, весели, полни со живот, дружељубеви, вистински пријатели кои сочувствуваат, и вреди да се чуваат.

P.S. Мислам дека доволно оф-топик отидовме.

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer
Статус
Затворена за нови мислења.