На кои концерти би сакале да одите?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Рамштајн,еден пријател од Данска ми пушти некои снимки и се запрепастив колку се моќни на сцена

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Можеби има теми за омилен бенд/изведувач/турбо фолк певаљка... Ама нема за на кој или чиј концерт би присуствувале со најглемо задоволство? Еве јас ќе си кажам прва, на U2, Coldplay, Robbie Williams, Massive Attack (I would do it again with pleasure ;)), Incubis, Pink, Depeche Mode, Faithless (штета што се распаднаа) и секако на легендарните Red Hot Chilly Peppers (inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and ZmajChe

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Од нашиве на Владо Јаневски и Влатко Лозаноски од увозниве па незнам може на Енрике :)

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Хмм интересна темаа !!
на пр. би одела на Linkin Park, Metallica, AC/DC, Guns'n'Rosses .. Van Gogh, Dubioza Kolektiv, SARS .. и уште многу други :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Хмм интересна темаа !!
на пр. би одела на Linkin Park, Metallica, AC/DC, Guns'n'Rosses .. Van Gogh, Dubioza Kolektiv, SARS .. и уште многу други :D
Јас не ни ги набројав САРС, Ареа, Дубиоза, Суперхикс, Фолтин, Ван Гог, Бернис Пропаганда и многу други, поше веќе ум им била и тоа не по еднаш :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Јас не ни ги набројав САРС, Ареа, Дубиоза, Суперхикс, Фолтин, Ван Гог, Бернис Пропаганда и многу други, поше веќе ум им била и тоа не по еднаш :sreken

е па сум била и јас.. ама би одела и пак и пак и пак :D :D

иначе ги заборавив U2 и Coldpay.. Sum41, Blink 182... :D добри ми се и тие .. Green Day и другиии :D