Државна матура

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
англиски не беше толку тешко како што очекував... не беше лошо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
имаше некои зафркнати задачи а некои многу лесни, апликацијата ми е скоцкана топ, поубаво формално писмо никогаш не сум напишала ххх(party) , за статијата горе доле треба да ги имам скоро сите поени.. е сеа не знам како идат оцените по бодови за да знам на што да се надевам... да не знае некој од прилика како иде?? пример само со делот пишување што може да имаш или само со сите точни прашања без пишување.. или колку грешни за петка.. ??

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Кога ќе дадат резултатите очекуваме да се пофалите со оцените. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Ana.Naumovska

Полноправен Член
7 јуни 2012
70
12
8
31
имаше некои зафркнати задачи а некои многу лесни, апликацијата ми е скоцкана топ, поубаво формално писмо никогаш не сум напишала ххх(party) , за статијата горе доле треба да ги имам скоро сите поени.. е сеа не знам како идат оцените по бодови за да знам на што да се надевам... да не знае некој од прилика како иде?? пример само со делот пишување што може да имаш или само со сите точни прашања без пишување.. или колку грешни за петка.. ??
Lele coek jas pisev neformalno pismo :place...Taka mi kazaja i jas taka pisev...Aman beeeeee:place

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Се надевав дека ќе положам барем со една 2, ама сега ко сум го згрешила и писмото 100% ќе паднам :banghead
Не биди песимист. Ќе ти дадат некој поен, не е целото писмо згрешено. Од прашањата колку одговори?

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Ana.Naumovska

Полноправен Член
7 јуни 2012
70
12
8
31
Не биди песимист. Ќе ти дадат некој поен, не е целото писмо згрешено. Од прашањата колку одговори?
Прашањата сите ги одговорив...Ама не сум сигурна дека ми се точни оти на среќа ги одговарав...Беа многу двосмислени...