Sony (Ericsson)

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
122
Продавам нов Sony Xperia Tipo, воопшто НЕКОРИСТЕН, бела боја, со гаранција од Мобико. Купен од ОНЕ на 16.01.2013. Цена 5000 ден. Контактирајте ме по email на [email protected]
 

Thrashbt

Староседелец
6 октомври 2012
233
86
1,038
30
Битола
Најдобриот телефон што сум го имал досега беше токму Sony Ericsson, поточно моделот W810. Ме служеше едно добри 6-7 години, телефонот уште си работи, единствен проблем е слушалката која треба да се смени, ама не знам дали некој би се нафатил да го поправа овај телефон со оглед на тоа што е произведен 2006 година. Сега имам Sony Xperia E1 кој го добив како подарок од мои другари, засега сум задоволен, но ќе видиме понатаму како ќе се покажи.