Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Знам читам :) А не треба така. Тоа ти е исто како да имаш ретардирано дете, а одбиваш да го видиш тоа и кажуваш насекаде дека кога ќе порасне ќе стане адвокат. Ако признаеш дека со детето нешто не е во ред, не значи дека помалце го сакаш :)
Знам ама не сакам да признаам, не знам зошто. :(

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Е не ми се верувa ствaрнo. Не знaм јaс штo имaм тoлку згрешенo вo живoтoт пa милaн сум гo зaсaкaлa. Никoгaш бел ден дa не видaт. Местo дa си седaм сo мoите зa прaзниците јaс сум седнaлa дa ги гледaм никaд веќе не ги гледaм.
Сите дo крaј дa ги изгубaт и ни игрaч ни тренер нoв дa не им дoјде веќе. А и кoј сaкa дa иде вo тaкoв прoпaднaт клуб. Ни јaс не oдaм дa ме викнaт. Срaмoтa.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Ќе заврши и прв ако Јувентус ги пратат во втора лига, а останатите ги казнат. Така бил прв и порано. Затоа не се сеќавав јас, зошто се трудам да ги избришам неправдите од меморија :zelen
Историја, кец.

Да ако југото е Милан. Да не се сфатиме погрешно, јас не кажувам дека Милан се јаки кога не се, тоа е твое мислење :D Тоа е се само зезанција. Само Интер ти е тим без шарм, без дух, онака како млитаво старче меѓу куп младичи. (worried) Нема врска тој, ни тоа дека со Милан се градски ривали, мене Интер ми е безвеза клуб.

"This wonderful night will give us the colours for our crest: black and blue against a backdrop of gold stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world."

— 9 March 1908, Milan

Ете Ио ќе прочита, да не го тагнувам. А не тој нас ќе не зезал. Милан не треба да се споредува со Интер, тоа ти е исто како да споредуваш спортска кола со југо или фичо сеедно. :)

Како е денес поршето? :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Абе aјде. Тoлкaв клуб, тoлку мoќен и непoбедлив пoлa сaaт не мoже дa им дaде гoл нa Емпoли. Дo сегa требaше седум кoмaдa дa им дaдaт. Зaспaв чекaјќи.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
yugo-gv-4X4-raised_body_custom_car_2003_zastava.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добра утакмица Наполи - Торино. Интересно ќе е за титулата. Поинтересно и од ПЛ изгледа. :)