Појма немам, едино нешто што знам таму е дека Интер нема шанси да заврши прв@Хоуп* дај кажи за утре некоја утакмица (освен Милан). Се наполни пари, а не кажуваш ништо.
Ти ги владееш овие италијаниве знам јас.
Тоа и врапчињата го знаат.Појма немам, едино нешто што знам таму е дека Интер нема шанси да заврши прв
Ќе заврши и прв ако Јувентус ги пратат во втора лига, а останатите ги казнат. Така бил прв и порано. Затоа не се сеќавав јас, зошто се трудам да ги избришам неправдите од меморијаТоа и врапчињата го знаат.
Прашање е дали ќе заврши трет.
Ете Ио ќе прочита, да не го тагнувам. А не тој нас ќе не зезал. Милан не треба да се споредува со Интер, тоа ти е исто како да споредуваш спортска кола со југо или фичо сеедно.Ќе заврши и прв ако Јувентус ги пратат во втора лига, а останатите ги казнат. Така бил прв и порано. Затоа не се сеќавав јас, зошто се трудам да ги избришам неправдите од меморија
Да ако југото е Милан. Да не се сфатиме погрешно, јас не кажувам дека Милан се јаки кога не се, тоа е твое мислење Тоа е се само зезанција. Само Интер ти е тим без шарм, без дух, онака како млитаво старче меѓу куп младичи. Нема врска тој, ни тоа дека со Милан се градски ривали, мене Интер ми е безвеза клуб.Ете Ио ќе прочита, да не го тагнувам. А не тој нас ќе не зезал. Милан не треба да се споредува со Интер, тоа ти е исто како да споредуваш спортска кола со југо или фичо сеедно.
Тимовите за кои навивам секогаш се јаки, дури и кога не се.Да ако југото е Милан. Да не се сфатиме погрешно, јас не кажувам дека Милан се јаки кога не се, тоа е твое мислење Тоа е се само зезанција. Само Интер ти е тим без шарм, без дух, онака како млитаво старче меѓу куп младичи. Нема врска тој, ни тоа дека со Милан се градски ривали, мене Интер ми е безвеза клуб.
Знам читам А не треба така. Тоа ти е исто како да имаш ретардирано дете, а одбиваш да го видиш тоа и кажуваш насекаде дека кога ќе порасне ќе стане адвокат. Ако признаеш дека со детето нешто не е во ред, не значи дека помалце го сакашТимовите за кои навивам секогаш се јаки, дури и кога не се.