Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Хоуп* дај кажи за утре некоја утакмица (освен Милан). Се наполни пари, а не кажуваш ништо. :(
Ти ги владееш овие италијаниве знам јас. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
@Хоуп* дај кажи за утре некоја утакмица (освен Милан). Се наполни пари, а не кажуваш ништо. :(
Ти ги владееш овие италијаниве знам јас. :)
Појма немам, едино нешто што знам таму е дека Интер нема шанси да заврши прв :D

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тоа и врапчињата го знаат. :)
Прашање е дали ќе заврши трет.
Ќе заврши и прв ако Јувентус ги пратат во втора лига, а останатите ги казнат. Така бил прв и порано. Затоа не се сеќавав јас, зошто се трудам да ги избришам неправдите од меморија :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ќе заврши и прв ако Јувентус ги пратат во втора лига, а останатите ги казнат. Така бил прв и порано. Затоа не се сеќавав јас, зошто се трудам да ги избришам неправдите од меморија :zelen
Ете Ио ќе прочита, да не го тагнувам. А не тој нас ќе не зезал. Милан не треба да се споредува со Интер, тоа ти е исто како да споредуваш спортска кола со југо или фичо сеедно. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ете Ио ќе прочита, да не го тагнувам. А не тој нас ќе не зезал. Милан не треба да се споредува со Интер, тоа ти е исто како да споредуваш спортска кола со југо или фичо сеедно. :)
Да ако југото е Милан. Да не се сфатиме погрешно, јас не кажувам дека Милан се јаки кога не се, тоа е твое мислење :D Тоа е се само зезанција. Само Интер ти е тим без шарм, без дух, онака како млитаво старче меѓу куп младичи. (worried) Нема врска тој, ни тоа дека со Милан се градски ривали, мене Интер ми е безвеза клуб.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да ако југото е Милан. Да не се сфатиме погрешно, јас не кажувам дека Милан се јаки кога не се, тоа е твое мислење :D Тоа е се само зезанција. Само Интер ти е тим без шарм, без дух, онака како млитаво старче меѓу куп младичи. (worried) Нема врска тој, ни тоа дека со Милан се градски ривали, мене Интер ми е безвеза клуб.
Тимовите за кои навивам секогаш се јаки, дури и кога не се. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тимовите за кои навивам секогаш се јаки, дури и кога не се. :)
Знам читам :) А не треба така. Тоа ти е исто како да имаш ретардирано дете, а одбиваш да го видиш тоа и кажуваш насекаде дека кога ќе порасне ќе стане адвокат. Ако признаеш дека со детето нешто не е во ред, не значи дека помалце го сакаш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr