Pinterest

dreamydreamer

Староседелец
11 октомври 2012
38
47
1,018
Со пинтерестов бев еден период опседната, висев по цел ден, си гледав сликички, си ги пинував...Највеќе ми служи за инспирација, за оутфити, home decor, diy проекти и такви ствари.Заразно е, во секој случај:)