Секој втор им е „фан“ ја незнам што подразбираш по фан да си на бенд,ако мислиш дека ако слушниш една песна од некој бенд и си фан добро ,oти Нирвана имат 84песни-и ако е знаеш само Smells like teen spirit тоа не е фан,и ко прво така е и со повеќе бендови како пример Metallica имат над 110 песни а ти сигурно само е знајш Nothing Else Matters е тоа богами не фан,си пишала( го мразам бендов ''Нирвана'": )ако ги мразиш и не се разбираш од рок музика продолжи си да го слушаш (Аца Лукас) ...Можам да кажам дека Нирвана ми се едни од најомразените бендови некогаш што постоеле.
Не ме интересира ниту нивната дискографија, ниту тоа како умрел Курт, ниту кои им се постигнувањата, ни ништо. Според мене Нирвана е преценет бенд. Секој втор им е „фан“, а всушност единствена песна што им ја знаат е Smells like teen spirit и толку. Тоа не е фан, а такви ги има премногу и најверојатно поради тоа и го мразам бендов.
Секој втор им е „фан“ ја незнам што подразбираш по фан да си на бенд,ако мислиш дека ако слушниш една песна од некој бенд и си фан добро ,oти Нирвана имат 84песни-и ако е знаеш само Smells like teen spirit тоа не е фан,и ко прво така е и со повеќе бендови како пример Metallica имат над 110 песни а ти сигурно само е знајш Nothing Else Matters е тоа богами не фан,си пишала( го мразам бендов ''Нирвана'": )ако ги мразиш и не се разбираш од рок музика продолжи си да го слушаш (Аца Лукас) ...