Marvel: Avengers Alliance

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
да бе ама од минатиот спец опс....мислам на вондермен
ми се свиѓа повише него ли вој...
и Knife не бива да му го....неможе чоек магнето да го земе :D
понатаму ќе маам голд секако за магнето
Магнето грми човече, мене ми е најјак од тактичарите. Инаку изгледа лошо си ме сфатил. Од хероите што се со локбокс отклучуваат само Магнето го имам. Другите ми фалат. :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
July 20, 2013 At the San Diego Comic-Con 2013 panel, Producer Justin Woods has confirmed more information regarding Season 2. The next Spec Ops hero is Ares, and the next lockbox hero is Elektra.
Овие два не се пропуштаат, мора да ги имам. :zelen
Инаку изгледа Даимон нема да го земам, ама гајле ми е. Што видов од борбите слаб херој е. Повеќе е заснован на заштита на другите, а напад само една финта и тоа ептен слаба.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
Инаку изгледа Даимон нема да го земам, ама гајле ми е. Што видов од борбите слаб херој е. Повеќе е заснован на заштита на другите, а напад само една финта и тоа ептен слаба.
Не би рекол баш така. Хелсторм има убави пасивни што му дозволуваат да се регенерира постојано и да им мава дибафови на другите. Комбо од втора, прва па трета може да ти решава партија зашто со прва па втора способност ќе ги враќа сите напади и плус ќе се регенерира секој пат кога ќе го нападнат или ќе нападне, а со трета имаш 70% шанси да им стави Mind control на противниците (освен на Mindless Ones или на некои отпорни на психички напади) и 70% шанса да ти ги направи нападите појаки.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Ај да си прашам јас, кај да зберам локбокс од Магнето па нагоре?
Само Магнето го имам зберено. И мислам на друг начин, а не со купување и фрлање на златото.
Инаку дајте линк да не барам низ темава од профилите ваши да ве додадам да ми праќате ИСО.
Уште 9 дена за Даимон, а допрва на првиот рисрч сум. Ако успеам да исфармам за Скарлет и Фантомекс арно, ако не ич не им ни фрлам златото. :zelen
Патем фина колекција |o$y(|-|0$0(|@l, скоро сите ти што ги немаш јас ги имам, а дали 7 херои имам од тие што ги имаш. :zelen
Еве ти линк само кажи како си пишан да римувнам некој пошо имам 200.

Магнето освен голд мавање нема друг начин, бил на некој Spec ops и толку .. нема друго мора голд да фрлаш.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината

ќе видиме....
иначе Даимон грешка ти е....земи го нека прае сметња околу хероите....
после 200 ЦП треба да даиш за да го земиш...а којзнае кога ќе го отворат :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
ќе видиме....
иначе Даимон грешка ти е....земи го нека прае сметња околу хероите....
после 200 ЦП треба да даиш за да го земиш...а којзнае кога ќе го отворат :)
После 5 - 6 Спек опса ..

Инаку колку шо имам инфо на секој Spec Ops пуштаат херој од 200 цп .. па нареден би требало да биде Hank Pym .. мада не е сигурно.
И уште едно инфо .. следен херој за Spec ops 12 ќе биде Ares .. а Lockbox херој Електра.

Едит: имало постирано за Арес и електра.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ПВП 10 сезона ќе бил Бишоп, така најдов на Википедија. :)
Башка го најавиле и на Комик Конот во Сан Диего.