Marvel: Avengers Alliance

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Wonder man*

И Conscriptor го ставиле .. интересен е за tactician .. се надевам ќе соберам доволно lockboxes :D

ах да .. ги имам X-23, Thundra и Black cat за deploy .. Што значи овој пат ја минам без проблем :sreken

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СО Spec ops 11 .. до тука

L8Ez4VK.jpg

mMNhpJB.jpg

Се чекаат Squirrel girl за Release и почеток на новото PvP .. воедно и Bishop.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ај да си прашам јас, кај да зберам локбокс од Магнето па нагоре?
Само Магнето го имам зберено. И мислам на друг начин, а не со купување и фрлање на златото.
Инаку дајте линк да не барам низ темава од профилите ваши да ве додадам да ми праќате ИСО.
Уште 9 дена за Даимон, а допрва на првиот рисрч сум. Ако успеам да исфармам за Скарлет и Фантомекс арно, ако не ич не им ни фрлам златото. :zelen
Патем фина колекција |o$y(|-|0$0(|@l, скоро сите ти што ги немаш јас ги имам, а дали 7 херои имам од тие што ги имаш. :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
Ај да си прашам јас, кај да зберам локбокс од Магнето па нагоре?
Само Магнето го имам зберено. И мислам на друг начин, а не со купување и фрлање на златото.
Инаку дајте линк да не барам низ темава од профилите ваши да ве додадам да ми праќате ИСО.
Уште 9 дена за Даимон, а допрва на првиот рисрч сум. Ако успеам да исфармам за Скарлет и Фантомекс арно, ако не ич не им ни фрлам златото. :zelen
Патем фина колекција |o$y(|-|0$0(|@l, скоро сите ти што ги немаш јас ги имам, а дали 7 херои имам од тие што ги имаш. :zelen

Овој спек опс имаш Demonic Lokboxes дропови од босовите. Другите ги имаше на деили спин пред да почне спек-опсот.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and The Tramp

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Овој спек опс имаш Demonic Lokboxes дропови од босовите. Другите ги имаше на деили спин пред да почне спек-опсот.

да бе ама од минатиот спец опс....мислам на вондермен
ми се свиѓа повише него ли вој...
и Knife не бива да му го....неможе чоек магнето да го земе :D
понатаму ќе маам голд секако за магнето

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,480
9,164
1,683
Кушкундалево
е вреде.....понатаму ќе го зеам сеа...ќе маанам голд за демонов од спец опс...
а ќе собирам ЦП да го земам халк со облека....

поарно почекај за да земиш за следен спек опс херои. Најверојатно шатерстар е едниот, другите 2 не се знае, ама обично не се повторуват.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
поарно почекај за да земиш за следен спек опс херои. Најверојатно шатерстар е едниот, другите 2 не се знае, ама обично не се повторуват.

шатерстар го иам....а другите 2...поима неам дали ќе ги иам :D
али не ти е лоша идеата.....иако ќе нафармам до тогаш...барем се надевам :D