How I Met Your Mother

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Серијава беше закон се до 4-та сезона, после го отупеа, а сеа седмава сезона и Барни го поебаа се заљуби сеа у друга, не бива таков Барни:frown А за мајката има теории кружат посебно една доста јака теорија за која мислам дека е 90% точна ама нема да ја откријам ни во спојлер да ја пикнам, може некој да се заебе па да ме пцуе :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah, Hexasto and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Серијава беше закон се до 4-та сезона, после го отупеа, а сеа седмава сезона и Барни го поебаа се заљуби сеа у друга, не бива таков Барни:frown А за мајката има теории кружат посебно една доста јака теорија за која мислам дека е 90% точна ама нема да ја откријам ни во спојлер да ја пикнам, може некој да се заебе па да ме пцуе :D
Мене пак само 7ма ми е највеќе отупена. Не викам во 6та немаше.

А на теоријата мислиш дека мајката ќе биде за сестрата на Барни?

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Мене пак само 7ма ми е највеќе отупена. Не викам во 6та немаше.

А на теоријата мислиш дека мајката ќе биде за сестрата на Барни?
Да за сестра му

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Знае некој дали оваа сезона е последна или уште ќе го тупат? Во последно не се толку смешни колку шо се напорни... :eekops:

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Знае некој дали оваа сезона е последна или уште ќе го тупат? Во последно не се толку смешни колку шо се напорни... :eekops:
Jaс некаде прочитав дека ќе имало 8 сезони и 8мата ќе била последна. Ќе видеме колку точно ќе биде.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Негрото? Тед е п***р???
:rofl

Ќе поставам слика да видеш.
209898_700b.jpg

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Најдобрата серија на сите времиња. Омилена ми е. Секако Барни ме импресионира со глумата, а уствари геј е во реалниот живот. Невозможно е колку добро ја глуми улогата на женкар.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ставајте спојлери кога кажувате конкретни случки де, не секој сака да ги чита. :giggle

Инаку, серијава ми е просто фантастична, рамо до рамо со 2.5 Men. Хуморот е на место и постојан, во секоја епизода има барем 2-3 моменти кога „прснувам“ од смеење, и и покрај Барни, што повеќето од вас сте го спомнале, да не ги заборавиме и останатите, сите ја издигнуваат серијата скалило погоре со своите придонеси. :)
И да, во однос на критиките на некои дека Барни станал „мекуш и лигуш“, имајте на ум дека продуцентите во САД своите долготрајни серии често ги насочуваат според желбите на гледачите. Со други зборови, тоа што Барни се „стабилизира“ со Робин е резултат на предлози од гледачите (a помнам, уште кога читав реакции за епизодите од третата сезона, кога со карактерот на Барни продуцентите се’ уште експериментираа во поглед на Робин, многумина пишуваа дека сакаат нивната врска да се развива во многу поинтимна насока). :)