Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не, не премногу ми е лигав. Ако веќе збориме за омилен лик Тајрон и Арија ми се на врвот.
Приказната на Арја ќе биде премногу добра во следната сезона, подобро ти е да не зборуваш за серијава со другарите за да не ти кажат нешто што не треба. :)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Приказната на Арја ќе биде премногу добра во следната сезона, подобро ти е да не зборуваш за серијава со другарите за да не ти кажат нешто што не треба. :)
Can't wait... Ако треба и страни на фб ќе одлајкнам, од сите групи ќе заминам само да не видам. И вие тука у спојлери ставајте. :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Can't wait... Ако треба и страни на фб ќе одлајкнам, од сите групи ќе заминам само да не видам. И вие тука у спојлери ставајте. :zelen
Изгледа само јас ги имам малце читано книгите, еве ветувам не ставам спојлери. :)
А и да, новиот Таргариен што ќе се појави ќе растури. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Што знам Stark ми беа интересни, очекував битка што ќе направи пресврт, но ми направија mind blown со Red Wedding. Што се однесува до King-от сакам да биди Stannis. Единствен лик онака каде што се пронаоѓам во некои нешта е Jon Snow.

Најсекси девојка и девојка на која сум помислил на скокотливи работи е Margery Tyrell. Едноставно типката е прејака надворешно, но и како карактер ми е интересна. Совршена жена.

zrbes5h.jpg

sag-nataliedormer-front1.jpg

natalie-dormer-mockingjay-hair-cressida-gi.jpg

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Станис ако продолжи да ја слуша таа нема да стигне до никаде. Што знам, јас не сакам да го видам на тронот. Ако некој треба да е таму тоа треба да е или Дани или Џон. :)
Има една јака теорија за Џон затоа го кажав.