Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да се присетиме на некои јаки епизоди. :)
После епизодава една недела се нервирав. :mad:

А после оваа, една недела славев. :cool:

Крајот ежење!

Ех Red Viper кога умре :( :(

Ама во следната сезона ќе дојде брат му и ќе ги растури сите!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Првото видео, еден куп грешки направи мајка му и овој Роб. На почеток и јас се нервирав зошто така, али откако ќе ги анализираш работите ќе сфатиш дека фактички тие сами со текот на времето си го копаа гробот.

Овој на последново видео алал да му е, ми се насолзија очите кога му рече "I will be your champion"!
Али егото и гордоста во текот на борбата го победија заедно со Mountain.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Првото видео, еден куп грешки направи мајка му и овој Роб. На почеток и јас се нервирав зошто така, али откако ќе ги анализираш работите ќе сфатиш дека фактички тие сами со текот на времето си го копаа гробот.

Овој на последново видео алал да му е, ми се насолзија очите кога му рече "I will be your champion"!
Али егото и гордоста во текот на борбата го победија заедно со Mountain.
Исто и јас мислам, премногу грешки правеа цело време. Знаев дека ќе ги убијат некогаш ама не очекував старото копиле да ги предаде. :(

За Oberyn колку ми беше жал значи, но и тука си во право. Да го докрајчеше додека Планината беше доле ќе беше супер, ама гордоста не му даваше. Предобар лик иначе, ми стана омилен уште кога му рече на Тирион "Tell your father I'm here. And tell him the Lannisters aren't the only ones who pay their debts."
Многу јако беше тоа. :)
Но сепак јас сум во тимот Targaryen и навивам за Dany да ги изгори сите. :)

А кажи ми ти, ги имаш читано A Feast for Crows и A Dance with Dragons?

Едит: Заборавив да кажам што рече дека ти се насолзиле очите. Мене не ми се насолзија туку рипав по цела соба како луд. :)

Последна промена:

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не, не ги читам книгите. STOP за спојлери! :D

Иначе, како да не ми биди жал кога брат му не беше способен да се бори за него и поттрчкото негов го одби, бидејќи не е било кој туку Mountain како противник! И знаеш јас без никакви страници лајкнато на фб, ниту гледање на клипови, си мислев готов е и во последен момент ти иди, ти држи лекција Oberyn и ти вика "I will be your champion"....

И како се водеше текот на борбата бев потполно ист како

10629700_10202519641866887_8355363999988048165_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Aleksis

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Jас па мислев си ги читал, не ставам спојлери иначе. :)
Уствари јас нешто само сум прочитал ама пак, ги оставив и не ги читам, ќе ја чекам прво серијата па после книгите ќе ги почнам. :)

@Aleksis @alba вие ја гледате серијава? :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Уствари јас нешто само сум прочитал ама пак, ги оставив и не ги читам, ќе ја чекам прво серијата па после книгите ќе ги почнам. :)

Да да ама ај од утре да прајме муабет за серијата инаку која вие најдобра сцена ?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133

Ја глеам да. У врска со свадбата, колку и да направиле грешки или не, ја си заплакав. Ете признавам.
А за Оберин знаев и пред да видам, зашто сите од друштвото пред мене ја изгледаа епизодата и неможеа да издржат да не искоментираат што се случило па заради тоа не бев толку запрепастена. А омилена сцена се знае...
:zelen

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да да ама ај од утре да прајме муабет за серијата инаку која вие најдобра сцена ?
Последната од финалето, кога Арја му рече на човекот од Бравос "Valar Morghulis" леле ежење жими се. :cool:

Абе па што сте се скриле :( јас мислев сам сум тука.
Ајде кажувајте за кого сте?

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: alba and Aleksis