Game of Thrones

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Не ми го чепкај него :zelen
Омилен лик ми е ама и јас мислам дека ќе му се случи нешто, а од кого врска немам.
Иначе за тактиката знам дека чекор по чекор ама многу глупави потези прави, змејовите како најголемата моќ ги губи заради ослободување робови. Не сум сигурен во која епизода беше па затоа догледај си и ќе зборуваме после.
Сега кога ќе и дојде Тирион ќе и каже што треба :zelen

Ги заборавивме Белите Шетачи. Е за нив ич врска немам што ќе направат.

Знам и друг пат да се згрозам на рендом лик од серија/филм, но првиот пат кога го прикажаа оној со долгата коса на распаднатиот коњ... damn, морници ме прелазија! :ladno

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Знам и друг пат да се згрозам на рендом лик од серија/филм, но првиот пат кога го прикажаа оној со долгата коса на распаднатиот коњ... damn, морници ме прелазија! :ladno
Да ти кажам право и мене ми беше језив тој. Никако не ми се јасни тие, делуваат моќно а уствари може лесно да се убијат, нели тој Сем од Ноќната Стража уби еден.
Ама сепак и јас мислам дека Бран ќе ја има онаа голема моќ само што не верувам дека ќе сака да го земе тронот. Мора да има нешто интересно иначе нема да биде убаво ако еден има голема моќ и ги победи сите.
Иначе еве дека тебе те цитирам а и другите може да кажат. Lady Stoneheart ја знаете ли? :)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ејј @Altaïr чо кај ти текна браво, ми имаат кажувано за неа, ваљда ја има во книгата па од таму, или па јас не сум во тек со новостите за следната сезона. Ама ако збориме многу спојлери се тоа.
Инаку јако замислено, ќе биде малку крипи претпоставувам, знаеш она изгледот и како ќе збори ама јако. Едвај чекам.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ејј @Altaïr чо кај ти текна браво, ми имаат кажувано за неа, ваљда ја има во книгата па од таму, или па јас не сум во тек со новостите за следната сезона. Ама ако збориме многу спојлери се тоа.
Инаку јако замислено, ќе биде малку крипи претпоставувам, знаеш она изгледот и како ќе збори ама јако. Едвај чекам.
Не се спојлери зашто сите знаат дека ќе се појави во новава сезона, ја имаше и во тоа листата на имдб на актери, ама ја тргнаа. Друго ништо се нема откриено, каква ќе биде, зошто се враќа и слично.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Не се спојлери зашто сите знаат дека ќе се појави во новава сезона, ја имаше и во тоа листата на имдб на актери, ама ја тргнаа. Друго ништо се нема откриено, каква ќе биде, зошто се враќа и слично.
Има и за тоа како ќе изгледа. А зошто се враќа? Логично е заради одмазда.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Има и за тоа како ќе изгледа. А зошто се враќа? Логично е заради одмазда.
И мене тоа ми е некако најлогично. Прв на удар ќе е тој стариот предавник, уф колку би било јако да му ја скине главата.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel

Се наежив жими се, ова е предобро дај нека почнува веќе. Какви борби ќе има леле леле, глави ќе се сечат и што уште не. На 14ти април ќе славам, ќе испукат 38 кила пуканки и ќе купам 14 литра сок и се ќе изедам и испијам, не е нормално ова, најдобра серија жими се!

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас не можам повеќе да издржам, ќе си ги читам книгите и ќе видам што ќе се случи и нормално ќе ви кажам. :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Иф ју ду дат, ај вил фајнд ју енд кил ју!
Замисли што ќе ми се случи, ќе бидам најбараниот човек, во секој град ќе има како во вестерн филмовине слика моја и под неа награда толку и толку за тој што ќе ме најде. :)