Ex-YU музика

Kalino.Mome

Полноправен Член
29 декември 2012
53
78
18
Сакам српска музика,често си ги слушам Сарс, Београдски Синдикат, а кога налага ситуацијата и друштвото и нешто потурбо.
Чудни ми се луѓето што велат дека не слушаат српско. Добро, на што се опивате, на Моцарт?? :D
И друг феномен, сите мразат турбофолк, а нема песна шо не ја знаат. |-(
 
  • Like
Реакции: Badgirl

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Сакам српска музика,често си ги слушам Сарс, Београдски Синдикат, а кога налага ситуацијата и друштвото и нешто потурбо.
Чудни ми се луѓето што велат дека не слушаат српско. Добро, на што се опивате, на Моцарт?? :D
И друг феномен, сите мразат турбофолк, а нема песна шо не ја знаат. |-(
Коа ќе слушаш турбофолк насекаде .. и да не сакаш ќе ја знаеш песната.
А гледам и ти си од тие што се опиваат на српско .. па мајке му од кога имаат песните врска со пиење ? Јас на метал си пијам ко луд .. па што ?
 
  • Like
Реакции: parvati and Bibi@