Незнаев дека за да биде добар пејач значајно нешто било "чешмичето"(како прво тоа сам си го кажал за да си направи шега на своја сметка,после тоа си кажаа онака како што е реално).Инаку типот пее добро повели увери се сама-и не се суди според изглед или поради некој нешто што кажалНикогаш во живот нема да си простам што еднаш на друг форум бев пишала дека типов бил згоден.
Со кој памет бе? Лејка.
Лигаво створење со глупи тралалајки. Многу ми е ружен во фаца, ко шлапнат со лопата е по тој носот.
Па и мало чешмиче имал. Греотка бе!
Јас дубоко го извињавам, ама стварно не знам што гледаат толку женскињи во него...
Девојчето си кажа само свое мислење...кажи си го и ти и готово.Никој не те принудува ти да го величаш или да го слушаш ти пречи-не го слушај и не го гледај!
Не е лош,но не е па ни толку за скренување.Ај една поука да ти дадам,гледај никогаш да не скренуваш со умот по машки створења,дури ни да го изговориш тој збор,Тие нека скренуваат по тебе!Незнам за другите но за мене Енрике е број 1 во светот.Убав, згоден, убав глас се му е убаво.По очи го познаваш колку е само мил и добар ангелче го обожавам.Да ја имам таа среќа барем еднаш да го видам ќе скренам жими се