Doctor Who

MacedonianWhovian

Нов член
12 април 2013
2
0
1
И јас ја загледав на Канал 5 и сега сум голем фан. Ги изгледав сите епизоди од 2005 до сега и значи го обожавам Докторот и 9 и 10 и 11 ама 10 и 11 се посебни. Најдобри придружници ми беа The Ponds не знам зашто а spoilers го слушам во гласот на Ривер Сонг. Ако знае некој каде можам да купам соничен одвртувач (sonic screwdriver) играчка од 10 и 11 Доктор или разни други реплики и играчки нека напише. Во странство има во секоја продавница ама не знам дали има тука.
П.С. Го сакам Мет Смит (inlove) за сопруг. (wasntme)
Кај нас нема ништо од серијата што може да се купи но затоа можеш од интернет да нарачаш. Имам нарачано јас лично многу работи од „Доктор Ху“ :)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Одлична ! Ја обожувам...сега не ја глеам , веројатно имам пропуштено многу, впрочем и немам баш време за серии моментално. Инаку ја глеав со David Tennant и многу го сакам него како актер....глеам сеа нешто пишува дека тој е повторно во др Who?? Неам никакви веќе информации за серијава нити пак знам дали некоја наша тв ја емитува.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Одлична ! Ја обожувам...сега не ја глеам , веројатно имам пропуштено многу, впрочем и немам баш време за серии моментално. Инаку ја глеав со David Tennant и многу го сакам него како актер....глеам сеа нешто пишува дека тој е повторно во др Who?? Неам никакви веќе информации за серијава нити пак знам дали некоја наша тв ја емитува.

Тенант ке се појави во изданието по повод 50 годишнината од серијата. Требаше да биди и Еклстон, 9 тиот доктор ама откажал. Најверојатно ке бидат само Тенант и Смит ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin

Amelia

Полноправен Член
10 април 2013
35
76
18
Јас почнав да носам иста фризура ко Мет..
Мет си ја ишишал косата за некој нов филм.
enhanced-buzz-1609-1368198711-16.jpg

http://www.buzzfeed.com/lyapalater/attenmatt-smith-has-shaved-his-head
Ама пак го сакам за сопруг.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Мет Смит ја имаше несреќата да треба да го замени Тенант како Докторот. Тешка задача која Смит ја одработи во рамките на своите (не)можности, што значи јадно. Толку знае и толку може, не е тој крив, криви се оние кои го правеле кастингот. Дури и Еклстон делува како real life инкарнација на докторот во споредба со џанаковидната и невпечатлива појава на Смит.

Од другите доктори (надвор од последниве 3) го имам гледано само првиот, едно старче кое се моташе во тардисот, нискобуџетноста многу позабележлива отколку денес, дали беше лош торент или толку низок квалитет на снимка не сум сигурен.
Она што е сигурно е дека оригиналната тема на серијата е феноменална, како што беше и каверот од 2005-6 кога почнаа пак да снимаат.

Amelia

Полноправен Член
10 април 2013
35
76
18
Според мене Мет глуми добро, бидејќи сите Доктори имаа(т) посебни особини. Исто така Мет го напушта Доктор Ху, па кој сакате да биде новиот Доктор? Мислам редно време е да биде џинџер.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Според мене Мет глуми добро, бидејќи сите Доктори имаа(т) посебни особини. Исто така Мет го напушта Доктор Ху, па кој сакате да биде новиот Доктор? Мислам редно време е да биде џинџер.

Имаше еднаш во некој англиски весник нешто околу можноста Роберт Карлајл да биде во таа улога, не знам колку има вистина во тоа...it would be great and all :D
Good looking girl on the avatar, btw. Ја имам видено во некој пост на форумов...

http://media.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/ROBERT_CARLYLE.jpg

Amelia

Полноправен Член
10 април 2013
35
76
18
Исто така фаворити за следен Доктор се Benedict Cumberbatch која ја одби улогата на 11 Доктор и Andrew Scott кој го глумеше негативецот во Шерлок.
П.С. И твојот аватар е многу убав.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
Сува лепота е мојот аватар :D
Новиот Холмс....well.... тешко да прифати некој кој е во подем на кариера, обично земаат или анонимни или некој кој на кому кариерата му е во stand by mode.