Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
најдобра мајка сопруга ќерка и сестра, успешна и самостојна жена, библиотекарка, издавач, писателка, актерка, критичарка(книга/филм/уметност) или професорка (на факултет).. ее да беше само еден сон
Сон ми е да бидам добра музичарка и за жал да просперирам надвор од нашата Македонија, да формирам некоја организација за зачтита на животни и животната средина, екологија или да изградам дом за деца без родители и на сите да им бидам мајка
Не може да се рече дека е баш сон, али добро би било да сум истражен судија, инспектор за крвни деликти, или Јавен обвинител. Е сеа на крај краева и адвокат е убава работа али првонаброениве ми се бољи
Па од секогаш сум сакала да бидам пеачка или докторка... Веза нема едно со друго ама сеуште двете професии ужасно ме привлекуваат. А јас сум туризмолог/економист. Еби среќата
Бидејќи сум прилично сестрана личност се занимавам со економија ( тоа е мојата официјална професија), со екологија, активист сум за чиста околина и зачувување на природните ресурси во нашата држава , борец сум за обесправените во општеството и сакам да го дадам максимумот во овие работи. Но првенствено она што најмногу го сакам и сакам целосно да се посветам а тоа се децата без родители и ќе се трудам и ќе правам се што е во моја можност да им помогнам и да работам со нив и да им влејам сигурност и доверба за да можат да имаат што подобра и посигурна иднина.