Што недостига на македонските телевизии?

kockakockica@

Истакнат Член
30 мај 2022
104
48
138
Нема веќе нешто што ни недостасува, презаситени сме од се.....ако јас се прашувам, бу сакала да има убави квизови ко на времето кога бев мала.
 

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Турски серии и политички дебатни емисии (сарказам) ми недостасува детска играна програма , македонски серии, квизови , емисии за патување низ земји
 
26 јануари 2024
4
0
1
Makedonia
Според мене недостигаат хумористични серии и повеќе македонски серии со овие турскиве неможам ни телевизорот да го уклучам а толку балкански сериии има што се сто пати поубави од овие