Што научивте од вашата последна врска?

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Дека навистина постојат машки што искрено сакаат. Не биле сите машки исти ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: heartbroker

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Postojat samo sto nema da moze da se vidat zatoa sto "Te gledam kako neprijatel dodeka ne go dokazes sprotivnotoo " , a za da go dokazes sprotivnoto treba nekoj da dade sansa ,a mn se glumi ludilo so toa sto tie maski sto znaat vistinski da sakaat i da pokazat vistinska ljubov se poveke se povlekuvaat na strana barajki nekoj koj ke im dade sansa da go dokazat toa ;) hhh

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Nauciv deka ne treba da dozvolis da ti se kacuva na glava i da si igra toplo ladno so tebe. Koga togas ke pukne a polso ke e za nego, vo sekoj slucaj toj gubi. . I uste nauciv deka ne treba mn znacenje i postovanje da davas na negovata/nejzinata familija . . POCITUVAJ KOLKU STO POCITUVA . .
I zlatnotob pravilo testiraj ja/go SE' navreme . .

Se ispricavam za latinicava neam mak font momentalno

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
научив дека сите машки се исти. Зарем може некој да го докаже спротивното?
ако има поразличен го земам за дечко веднаш

Брида

Полноправен Член
9 февруари 2016
40
31
8
Биди свој ... Тој што ВИСТИНСКИ те сака, никогаш нема од тебе да направи личност, која ни ти самата не ја познаваш ...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Дека не треба да бидеш многу толерантен и заљубен, затоа што ке останеш предолго време во истата врска додека остатокот на светот околу тебе буквално се растура.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Која и да е , кој и да е ,секогаш треба да се носиш со некоја резерва со оглед на тоа дека се може да се случи кога најмалце очекуваш , злоупотребата е присутна насекаде зборам обострано , со некој исклучок зависи кој како гледа на истата , доста дискутабилна е оваа тема ,а од друга страна доста корисна !

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Искрена љубов постои, да.. Ама вечна, НЕ! Ако некогаш пофторно некого засакам барем пола од тоа него што го сакав сиве овие години, никогаш тоа нема да му го докажам. Секогаш ќе се трудам еднакво да се докажуваме за да не бидам газена .. За да не бидам пак повредена и скршена.
Неговите родители ме сакаа како нивна ќерка..
Сепак мислам дека сестра му највеќе е на моја страна затоа што го знае.. Секогаш ме поддржува и искрено она ме тера да не се давам..
Уште... Научив да сакам, научив дека детето во мене уште не сака да порасне..
Научив многу.. ама се ќе остане само една научена лекција.. Не на памет туку лекција која е добро сфатена и научена.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lizbeth