Што му недостасува на форумов?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Тоа не е слобода на говор, тоа е слобода за етнички навреди и може само да придонесеш за ширење омраза на етничка основа. И црнците меѓу себе си викаат nigga ама ако им каже друг некој тоа е навреда ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,802
810
1,133
Skopje
Oni znaci se vregjaat megju sebe koga se vikaat po ime taka , vo mk so godini so gi vikaat taka , vo site pesni se cigani kako sto znam , toa e navreda ???

Tozovac vika prmer eden od milion " ovamo cigani " toa e navreda ??

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,802
810
1,133
Skopje
Ne ne daleku od toa , nego sakam realen da bidam i koga nekoj ke pise Siptar ili Cigan da ne bide so zvezdicki kao demek kazal koj znae sto , kazal kako sto e ,mene toa ne mi e jasno ?
Jas nikogas Romi ne pisuvam sekogas Cigani ,a i taka se vikaat i taka od sekogas bile ne gledam mesto cudno tuka sto vie go negirate i propagirate ?!

Neka ne mi zameruvaat sto pisuvam Lat, i sto ne sum vo cat muabeti :)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ne ne daleku od toa , nego sakam realen da bidam i koga nekoj ke pise Siptar ili Cigan da ne bide so zvezdicki kao demek kazal koj znae sto , kazal kako sto e ,mene toa ne mi e jasno ?
Jas nikogas Romi ne pisuvam sekogas Cigani ,a i taka se vikaat i taka od sekogas bile ne gledam mesto cudno tuka sto vie go negirate i propagirate ?!

Neka ne mi zameruvaat sto pisuvam Lat, i sto ne sum vo cat muabeti :)
ti ustvari sakash da pcuesh bez cenzura? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Никој не ти пропагира ништо, само што подобро е да избегнуваш такви термини затоа што не е тоа слобода на говор. Навредуваш цел етникум со тоа, а со тоа што никој не те санкционира значи дека форумот толерира такви работи. И за да не доаѓа до тоа одбегавај такви термини ;)