Што девојките мислат за време на секс?

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
некогаш може да мислиш и на сметката за струја..

зависи каква забава ќе ти направи партнерот..

а некогаш пу пу скраја да е ...може и на друг да си мислиш:spin

е некогаш може и да немаш време да помислиш на ништо .....освен да уживаш...

е за тоа...треба внимателно да се бира партнер...за да не тргниш по лоши ПАТОЈ после :sreken

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зависи од денот:giggle,зависи од партнерот,пред се уживам...

Ама дека за време на секс дека никој на ништо не мислел и само уживал,бар ни еднаш на ништо друго не помислил,нека не раскажува бајки и феминистички ставови,на жени ебачици,кои не знаат за не со својот партнер,и дека се им оди како подмачкано ако не парнерот надвор пред врата ке спиел.
Па ако тој партнер толку лесно излегува пред врата да спие дај заменете го со кучето:D:kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
Интересна тема...Женските имаат повеќе моменти на узивање додека маските за зал узиваат само на крајот а со мислат додека трае сето тоа на пример леле кај го најдов овој колку му е мал,леле овој ке ме прекрси на пола ке ме искине итн....
Али дека ке им текне за јаденје не верувам бидејки гледано според мојте искуства зенското секогас вика леле ми се тресат нозете не мозам да стојам тоа знаци дека се зависи од нас маските односно какво задоволство ке им прузиме во тој момент

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Интересна тема...Женските имаат повеќе моменти на узивање додека маските за зал узиваат само на крајот а со мислат додека трае сето тоа на пример леле кај го најдов овој колку му е мал,леле овој ке ме прекрси на пола ке ме искине итн....
Али дека ке им текне за јаденје не верувам бидејки гледано според мојте искуства зенското секогас вика леле ми се тресат нозете не мозам да стојам тоа знаци дека се зависи од нас маските односно какво задоволство ке им прузиме во тој момент
Ајај ајај,што пишувате бре луѓе?

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073

па па до каде стигнала нашата младина,врска да се немало што пишуваат,абе ти од лично искуство ли го пишуваш тоа.,,Зенските повеке узиваат од маските,маските само накрајот узиваат,, туууууу (n):mad:

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Ако не уживаме во сексот - ајде побрзо да сврши!
Ако уживаме - не мислиме на ништо, дури ни не забележуваме дека офкаме ко луди, а дури и не се слушаме, не сме свесни. Едноставно уживаме.
Ако ни е фифти-фифти..и уживање и не - си мислиме дали да му кажеме да напрви нешто повеќе и да не задоволи малку повеќе.
Ако нема воопшто искуство во секс - нема шанса повеќе да му дадам!
Ако има искуство - уф боже, ама е добар..некој девојки дури пискаат од задоволство и сакаат што по брзо да "работи" партнерот па викаат "Ајдеееееее" .
Или ако сме уморни си мислиме ај може ќе се опуштам, а за време на секс очите сами ти се затвораат, па си викаш одвај чекам да заврши.

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
За тоа колу и е убаво како и влага усвари незнам да ја прашам треба :rofl :rofl