Што ви недостига од вашето детство?

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
169
171
43
Pust ostrov
Све ми недостига , тоа беше најубав дел од мојот живот ,каде не постоеа грижи,проблеми .Само убави моменти со моите пријатели од соседството :smug
 

David

Нов член
18 февруари 2012
2
1
3
30
Ми недостигаат деновите кога другарчињата ке дојдат да ме викаат да си играме надвор. Ке игравме топка, ке возевме велосипед и многу други игри... А ако беше зима, ке ме викнаа и ке излезевме да се санкаме или да се играме во снег. Преку лето купувавме сладолед, сончоглед... Еееех, да можам да го вратам времето и повторно да ги играме.. :)
 

David

Нов член
18 февруари 2012
2
1
3
30
И ми недостига седењето до доцните часови со другарчињата... Играњето криенка, клен за војска, игри со топка и многу други нешта... Ееех. Би сакал пак да можам да се вратам во тие денови
 
  • Like
Реакции: Emily023