Што ве прави среќни?

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Многу ме прави среќна сонцето надвор,поготово пролет и лето..
Ме прават среќна луѓето околу мене..
Ме прави среќна љубовта што ми ја подарува саканиот..
А најсреќна ме прави моето 3 месечно бебе :)

(wave)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Семејството саканата личност пријателите ...

Семејството,мојот сакан,моето маче,музиката....

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не можам да замислам какво е тоа чувство на среќа. Сериозен сум. Според она што сите го кажуват, за мене среќен е човек кој е задоволен од самиот себе си и она што успеал да го направи. Ако е така тогаш среќен сум кога свирам нешто што ни јас не знам да го дефинирам и излегува некоја чудна креација која после ја кршам од слушање и почнувам да ја надоградувам и усовршувам за на крај да завршам импровизирајќи врз тоа.

Додавам: Кога читам пораки од една посебна личност.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Среќна ме прават многу моменти во живототот за кои вреди да се живее.Мали работи но од големо значење.
Среќна ме прави тоа што можам да ја спделам моја среќа со другите,да подарам несебично насмевка некому кој заборавил на таа крива линија колку е значајна :) Среќна ме прават детските прегратки и насмевки,нема ништо поубаво кога дечињата од моето маало, трчаат со радост кон мене извикувајќи го моето име.:) Среќна ме прави тоа кога можам некому да помогнам... среќна ме прават мали изненадувања и внимание од луѓето кои ги сакам.Среќна ме прават луѓето кои сеуште не заборавиле да ги ценат вистинските вредности...
Среќна ме прави убавото време,сонцето,птиците,музиката... (inlove)
...моето СЕМЕЈСТВО (hug)љубовта(hug) пријателите(hug)...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Коа душевно сум исполнет, коа мозокот ми работи со 100 на саат, коа ги согледувам резултатите километри и километри далеку од мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: HAZARDER and Prashina

Препознатлива

Истакнат Член
27 јуни 2012
119
94
328
Ме прави среќна новиот ден што ќе дојде, ме прават среќна и обврските кои ќе ги завршам, положените испити, пријателите, љубовта, семејството...

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Моето и здравјето на моите најблиски. Кога моето семејство е среќно, е тогаш сум најсреќна.
Мали нешта, како на пример: книгите, музиката, чоколадата, сонцето, водата, омилениот филм или серија, животните, малечките насмеани дечиња во мојот живот кои најмногу ме исполнуваат, прегратки, фудбал, пораки, кафе...и уште мал милион безценети ситници.

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi