Носам 2 сликички од девојка ми, една „тазе“ слика, една од кога била мала, на некои 3-4 годинки. И така еден ден на каса продавачката чудно ми се запули во новчаникот во сликите и ми вика: ЖЕНЕТ СИ.... ИМАШ ДЕТЕ? 

Кутрата... сигурно се има запрепастено штом морала да ме праша...
А девојка ми носеше моја слика и од мајка и во новчаникот. Го загина некаде новчаникот, го баравме...баравме... баравме... и на крајот стигна „абер“ дека го нашле во некој шопинг центар и дека го идентификувале по мојата слика во него (немаше лична карта и гедај идентификација)... после ме зезаа дека после хитлер сум бил јас најмаркантната личност штом го познале....

Кутрата... сигурно се има запрепастено штом морала да ме праша...А девојка ми носеше моја слика и од мајка и во новчаникот. Го загина некаде новчаникот, го баравме...баравме... баравме... и на крајот стигна „абер“ дека го нашле во некој шопинг центар и дека го идентификувале по мојата слика во него (немаше лична карта и гедај идентификација)... после ме зезаа дека после хитлер сум бил јас најмаркантната личност штом го познале....