Читање меѓу редови

Stance

Нов член
7 декември 2013
23
16
3
34
Најлесно е сите да кажеме дека знаеме да читаме меѓу редови, но дали навистина е така или најчето имаме погрешни претпоставки кои помалце или повеќе ги сакаме, или очекуваме... тоа навистина не знам... :sram би рекла дека знам да прочитам меѓу редови понекогаш, но најчесто знам да кажам дека не е така за да не мора да западнам во заблуда и да верувам во нешто што погрешно сум сфатила или помислила. Најчесто велам, не знам да читам мисли треба да ми се нацрта и обои ако треба за да ми е јасно :p
 
  • Like
Реакции: МалиСашко

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
Па, всушност интересно ми е да зборувам со некого и да се разбирам меѓу редови. Но, се' уште немам најдено таква личност:place, ама нели надежта последна умира. Инаку, зависи колку е комплицирано тоа што некој сака да го пренесе, па затоа не секогаш ми успева. А, некогаш кога се обидувам така да се изразам не ме разбираат :zelen