Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Џабе 129 теми отворени во Астрологија, јас дознав дека лав си баш во Чет муабети :zelen
И јас сум лав.

Ова сега е до некаде можам да кажам и нормално.Пак се во просек две теми на ден.
Каде беше кога се отвараа на ден по десетина од ист член кој отвараше за секој вид на риба посебна тема,за секој домакински електричен апарат,секој оствор,полуоостров,вулкан :zelen аааа да,и да не заборавам,има една и што отвараше секој ден по неколку теми во дводимензионална уметност (bandit):svirka
така даааа....диши сега форумот,диши....го испушти ти најдобриот период :D

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ова сега е до некаде можам да кажам и нормално.Пак се во просек две теми на ден.
Каде беше кога се отвараа на ден по десетина од ист член кој отвараше за секој вид на риба посебна тема,за секој домакински електричен апарат,секој оствор,полуоостров,вулкан :zelen аааа да,и да не заборавам,има една и што отвараше секој ден по неколку теми во дводимензионална уметност (bandit):svirka
така даааа....диши сега форумот,диши....го испушти ти најдобриот период :D
Ете на добар пат е да се врати тоа време.
Штета што не сум била тука :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ете на добар пат е да се врати тоа време.
Штета што не сум била тука :zelen

Еве да ти доловам уште еден убав момент...имаше тема голи гзиња,дршки за сладолед....:zelen
сега сигурно ти е уште по мака што не си била тука :mstickle

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Еве да ти доловам уште еден убав момент...имаше тема голи гзиња,дршки за сладолед....:zelen
сега сигурно ти е уште по мака што не си била тука :mstickle
Заприметив една имаше вашиот полов орган со слика.
Криво ми е навистина :(

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Треба малце повеќе да ја разгледаш темата за да видиш зошто ја спомнав и ја знам и ја паметам :zelen

Де мори па ти,ако не ставив зелено на крај не значи дека се заозбилив,еве ти :zelen
читам,јас,читам,само слабо пишувам