Гледаше Трофео Тим вчера?Што знам, не верувам Рома да победува, ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Ама мислам дека за Милан ќе сум, можно е и за некој друг што ќе го одберам со тек на време.
Гледаше Трофео Тим вчера?Што знам, не верувам Рома да победува, ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Ама мислам дека за Милан ќе сум, можно е и за некој друг што ќе го одберам со тек на време.
Не сум гледал. Не сум ни знаел дека има, а и не ни знам што е тоа.Гледаше Трофео Тим вчера?
То ти се дешава традиционално пред почеток на сезона и играат три екипи по едно полувреме. Беа Милан, Јувентус и Интер, Јувентус се откажа и на нивно место е Сасуоло. Милан го победи Интер со 2-1 и Сасуоло после пенали, а Интер и со двете екипи пораз....Чорба.Не сум гледал. Не сум ни знаел дека има, а и не ни знам што е тоа.
|o$y(|-|0$0(|@lУствари кој е сајко??
Разбрав дека навредувал, но не би требало да стигнало до толку за да биде перманентен. За перманентен има позаслужни.|o$y(|-|0$0(|@l
Ама баш ич не е во интерес на темата Не ми текнува која книга беше... што е пишувана без ниту еден интерпукциски знак. Ја читаш во еден здив, и не ти пречи. Можеби за името ќе ми помогнат @Electra @Saladin @RedheadВо интерес на темата е да ја засрамам.