Од следниот јузер ќе биде атеистка.Actually ова со `муслиманката` И е солидно тролање, not bad![]()
Од следниот јузер ќе биде атеистка.Actually ова со `муслиманката` И е солидно тролање, not bad![]()
Категорија која најмногу доби пензионери му одговара на некој тоа или не,Остај сеа ездеес муабет, говна се и тие ама моментално не се на власт и не носат закони и измени. Јас за оваа влада зборувам и те прашувам еве кажи ми што направила оваа влада за една деценија за пофалба?
@Io Sono грците и во најбедните денови имаат по 50 евриќи дневно за вадење, нешто што тука вреди 60-тина работни часа.
Сеа или се праиш на Тошо или не разбираш што те прашувам. Не те прашувам кој искористи, те прашувам што е за пофалба. Што е тоа што води кон напредок во државава во грујовата деценија?
Нема да добиеш одговор колку год да си конкретен. Само погледај колку сервирано реплицира, фрла коски само ние као демек да се задоволиме. Цела машинерија им работи така. Фрлаат спинови насекаде за да оној со здрав разум се замара со глупости, додека они си го фураат филмот.Сеа или се праиш на Тошо или не разбираш што те прашувам. Не те прашувам кој искористи, те прашувам што е за пофалба. Што е тоа што води кон напредок во државава во грујовата деценија?
Од следниот јузер ќе биде атеистка.
Јас мислам дека од другиот јузер има казнени ^__^Јас сепак мислам дека е маш...
Па мислам дека искористувањето е нешто што е направено и за пофалба најмногу делот за земјоделците и вложувањата во инфраструктурата , па и развивање на туризмот .Сеа или се праиш на Тошо или не разбираш што те прашувам. Не те прашувам кој искористи, те прашувам што е за пофалба. Што е тоа што води кон напредок во државава во грујовата деценија?
Па мислам дека искористувањето е нешто што е направено и за пофалба најмногу делот за земјоделците и вложувањата во инфраструктурата , па и развивање на туризмот .
За туризмот можам да ти кажам дека делумно си у право, во ептен благ пораст е можеби овој во СК највеќе ради странице да видат каква смејурија се случува во овој балкански град. Иначе холанѓаните тука се на поминување, односно македонија ја користат како дел од туристички аранжман кој ги опфаќа заедно косово и албанија. Кога едно мочано косово ти го ставаат во рамниште со нашава земја, што сакаш повеќе.Па мислам дека искористувањето е нешто што е направено и за пофалба најмногу делот за земјоделците и вложувањата во инфраструктурата , па и развивање на туризмот .