Јас се сомневам дека во близина на местото во кое си растел се наоѓало складиште за нуклеарен отпад, провери за секој случај...
Кај викторче друго е во прашање...
Човече,каква ли смисла за хумор имаш,ако ми поверуваш сум се згазил од смеење,и за тоа ти благодарам многу.Од кај ти тикнуват само овие хумористични серијали на постови.Нее,Алтаир неможе за малиот прст да ти се фати,тој кажува нешто,ама ептен глупаво и несакам да го цитирам,сакам да кажам не заслужува да трошам прсти за неговите арогантни и апсурдни коментари.ама твоите постови се толку апстракни што просто ме импресуионираш со самите нив.
Што да ти кажам,еве,несакам мојот пост да биде толку навредлив како твојот,и најмалку што сакам, е, да се замарам со погрдни коментари,ама неможам а да не ти кажам дека ваквите твои навредливи постови не водат никаде,освен враќање со иста мера.Имено твоето јавно излагање овдека на форумот укажува на фактот дека,заправо ти си тој што девет месеци си го поминал во радиоактивна утроба,и на крајот ништо не останало во таа твоја шуплива балка,што само се занимава со навредливи постови.
НЕзнам зошто се замараш со моите коментари,ако не ти се свиѓат,немораш да ме читаш,а најмалку да ме цитираш.Тука си како темпирана бомба,и те гледам толку лесен за експлозија кога сакам тогаш би те активирал,а сето тоа води кон тоа дека си глуп и недоносен.волот кога рие сам си фрла песок на глава,така и твојата работа.Целта на мојот коментар беше да кажам дека дивата орхидеја нема повеќе јузери,на крај излезе дека некој сака војна,како и обично.
А оној што ја започна оваа такозвана војна сега се крие како пУтКа под кошула.