Чет муабети/ти реков-ми рече

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Зашо? Пошо Дени бој слуша Death metal? :D
Не, пошо е блек металец у стилот на Лепи громе мој.
не е убаво да ме земаш за потсмев
Се извинуваме господине Даниел, сега чекам бесплатна карта поради тоа што се извинив.