Ти си измислен лик?!Дека сум јадна душа :/ И дека врапците зборат.
Ти си измислен лик?!Дека сум јадна душа :/ И дека врапците зборат.
Ти си измислен лик?!
Клубот на ЦРВЕНКОСКИ??????Досадно - подосадно - најдосадно - ЦрноБело досадно
Надвор никакво, внатре монотоно со по некој поук од Индиец или оженет со деца.
Лаптопот во скут и...
(needs more double chin)
На светлата страна, се вратив во клубот на црвенкоски и пак се чувствувам своја.
СДК Сите сте вие шизофреници. Комуницирате со измислен лик и плус не сакате да си признаете ни себе си дека тоа е само измислен лик и ништо повеќе.
Колку добро прифатена критика.Дека сум јадна душа :/ И дека врапците зборат.
Впечаток или критика? Одлучи се бе Надежда. Пилците пиеле мозок, така викаат старите.Колку добро прифатена критика.
Кога ќе решам да учам од некого како да ги прифаќам критиките, дефинитивно ќе учам од тебе.
Што и да е дечко, ти беше оној што проповедаше насекаде за мирно прифаќање на критики/впечатоци/закачки. Кога доаѓа од тебе се едно исто е.Впечаток или критика? Одлучи се бе Надежда. Пилците пиеле мозок, така викаат старите.
Бухахаха. Ме погоди у срце бе Надежда. Паднав болен. Ај сеа оди читни што е критика, што е впечаток. После заблагодари му се на измислен лик.Што и да е дечко, ти беше оној што проповедаше насекаде за мирно прифаќање на критики/впечатоци/закачки. Кога доаѓа од тебе се едно исто е.
Не знам зошто толку те погоди еден впечаток на некој небитен, просечен, член бледа копија некому.
Многу си ти над ова немој да попушташ пред искушенијата да се спушташ на ниво кое е далеку под тебе.
Има една тема за фан клуб на црвенокоси, ама јас бев меѓу тие членови што отпрвин прочитаа дека пишува црвенкоски, па сега си го користам изразот.Клубот на ЦРВЕНКОСКИ??????
Знам јас ама сепак биди си и ти за секој случај во некоја партија ене избори се ближатИма една тема за фан клуб на црвенокоси, ама јас бев меѓу тие членови што отпрвин прочитаа дека пишува црвенкоски, па сега си го користам изразот.