Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Досадно - подосадно - најдосадно - ЦрноБело досадно
Надвор никакво, внатре монотоно со по некој поук од Индиец или оженет со деца.
Лаптопот во скут и...
tumblr_inline_mqxubokYg91qz4rgp.gif

(needs more double chin)
На светлата страна, се вратив во клубот на црвенкоски и пак се чувствувам своја. (sun)
Клубот на ЦРВЕНКОСКИ??????
crvenkovski.jpg

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
СДК Сите сте вие шизофреници. Комуницирате со измислен лик и плус не сакате да си признаете ни себе си дека тоа е само измислен лик и ништо повеќе.
Дека сум јадна душа :/ И дека врапците зборат.
Колку добро прифатена критика.
Кога ќе решам да учам од некого како да ги прифаќам критиките, дефинитивно ќе учам од тебе.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Колку добро прифатена критика.
Кога ќе решам да учам од некого како да ги прифаќам критиките, дефинитивно ќе учам од тебе.
Впечаток или критика? Одлучи се бе Надежда. Пилците пиеле мозок, така викаат старите.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Впечаток или критика? Одлучи се бе Надежда. Пилците пиеле мозок, така викаат старите.
Што и да е дечко, ти беше оној што проповедаше насекаде за мирно прифаќање на критики/впечатоци/закачки. Кога доаѓа од тебе се едно исто е.
Не знам зошто толку те погоди еден впечаток на некој небитен, просечен, член бледа копија некому.
Многу си ти над ова немој да попушташ пред искушенијата да се спушташ на ниво кое е далеку под тебе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што и да е дечко, ти беше оној што проповедаше насекаде за мирно прифаќање на критики/впечатоци/закачки. Кога доаѓа од тебе се едно исто е.
Не знам зошто толку те погоди еден впечаток на некој небитен, просечен, член бледа копија некому.
Многу си ти над ова немој да попушташ пред искушенијата да се спушташ на ниво кое е далеку под тебе.
Бухахаха. Ме погоди у срце бе Надежда. Паднав болен. Ај сеа оди читни што е критика, што е впечаток. После заблагодари му се на измислен лик.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Клубот на ЦРВЕНКОСКИ??????
crvenkovski.jpg
Има една тема за фан клуб на црвенокоси, ама јас бев меѓу тие членови што отпрвин прочитаа дека пишува црвенкоски, па сега си го користам изразот. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Има една тема за фан клуб на црвенокоси, ама јас бев меѓу тие членови што отпрвин прочитаа дека пишува црвенкоски, па сега си го користам изразот. :D
Знам јас ама сепак биди си и ти за секој случај во некоја партија ене избори се ближат