Мора да признам и ја, обожаам ги двојке
Посебно у фторник и пет`к околу пладне накај битпазар
Мора да признам и ја, обожаам ги двојке
Посебно у фторник и пет`к околу пладне накај битпазар
Во средно, кога ќе избегавме од часови, се возевме во 22ка приватна и тоа (дека две три станици повеќе има од државна) ооод железничка дооо Волково доле кај реката. И мислам најдолга релација има од автобусите што вртат низ град ако не се лажам...Ма нееее, дваес двојка е најјака Ч ) и тој приватна
Прашај златен не сум јас во Тунгузија на одмор, тука сум.Ова игра е или шо? Јас искрено постот на Хоуп ич не го разбрав како на клингонски да е пишуван (со извинување) па ќе ја наредам листата за мои топ 10 филмови.
Не коментирам во најновата тема на Хоуп зашто не ми се баш сите филмови гледани, ама како стигна Dumb and Dumber на листата бре, дали или да ставам овде?
Ме интересира дали истото ќе важи и за Илма и за другите добри натпреварувачи што имаат под 18 год.?Мислам дека не..Ова ми изгледа многу дискриминирачки од нивна страна, а можда и грешам..ќе видиме за брзо време.
Физички немам посебни замисли, освен тоа што е пожелно да има пошироки рамења и пристојна висина од околу 190 за да се осетам мала.
Извини за смеењево ама ме интересира, зошто?