Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ма нееее, дваес двојка е најјака Ч ) и тој приватна
Во средно, кога ќе избегавме од часови, се возевме во 22ка приватна и тоа (дека две три станици повеќе има од државна) ооод железничка дооо Волково доле кај реката. И мислам најдолга релација има од автобусите што вртат низ град ако не се лажам...
Убав аватар (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ова игра е или шо? Јас искрено постот на Хоуп ич не го разбрав како на клингонски да е пишуван (со извинување) па ќе ја наредам листата за мои топ 10 филмови.
Прашај златен не сум јас во Тунгузија на одмор, тука сум.
Од претходната листа на членот над тебе бришеш еден филм и додаваш филм за кој мислиш дека треба да стои на негово место, како што направиле 5-6 членови пред тебе, пишуваш зошто го бришеш баш тој филм и зошто си го одбрал твојот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Podem

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Не коментирам во најновата тема на Хоуп зашто не ми се баш сите филмови гледани, ама како стигна Dumb and Dumber на листата бре, дали :rofl или (facepalm) да ставам овде? :nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не коментирам во најновата тема на Хоуп зашто не ми се баш сите филмови гледани, ама како стигна Dumb and Dumber на листата бре, дали :rofl или (facepalm) да ставам овде? :nah

Ствар укуса :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мене можда ми у први десет смешни, тј филм сс Џим Кери, лудак )
Moнтипајтон екпиа су ми меѓу први три, сто посто : )

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Ме интересира дали истото ќе важи и за Илма и за другите добри натпреварувачи што имаат под 18 год.?Мислам дека не..Ова ми изгледа многу дискриминирачки од нивна страна, а можда и грешам..ќе видиме за брзо време.

Ај да видиме, ама како и да е, девојчето баш не е мало дете, има 15 и супер се држеше.Се исплашија тие од конкуренција, ако не требало под 18 да настапуваат ич не тебало да ги пуштат и на аудиција. Значи шоуто е крш, не вреди да се гледа. А баш ќе ги растуреше ова нашето..

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
:D:rofl
Извини за смеењево ама ме интересира, зошто?

Оти со моиве 175-6, да се опнам макар и на 8ка штикли, можам на голем број од машката популација да им јадам торта на два спрата од глава.
Не дека е нешто високо, ама некогаш ми пречи сопствената висина, тоа е. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos