Чет муабети (ти реков-ми рече)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Тоа е нешто малку повеке поинакво од умешноста на она околу кое се дискутира сега.

знам знам, се шегувам само.
се разбираме :zelen
има и на форумов луѓенца кои би можеле да се пронајдат во муабетот... или барем имаше, не можам да се сетам дали сум видела некој од нив да е активен : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Lillian

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Да не забегувам офф топик таму Aquarius а што работиш ти ако не е тајна?Иначе да,по седум часа пешачење(три по најжешкото да си умриш од мака :place) ме болат мускулите на нозите.Ми рекоа да сум ставал некоја маст за спортисти,секогаш после долго пешачење за да не ме болат мускулите.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Да не забегувам офф топик таму Aquarius а што работиш ти ако не е тајна?Иначе да,по седум часа пешачење(три по најжешкото да си умриш од мака :place) ме болат мускулите на нозите.Ми рекоа да сум ставал некоја маст за спортисти,секогаш после долго пешачење за да не ме болат мускулите.
Warehouse worker :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Денес се видов со една драга личност после 5 месеци.
После гушката и мојата искрена насмевка, слушнав дека Фелинкишија го варала дечко и, 3 месеца со негов прв братучед.
Фала на прашање, добра сум. Ти? :unsure

Ние викаме Фиљанкишиа вие многу литератуно.:D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ти голем нос, јас големо чело иам па иам пуштено оглас дека држам сенка по половна цена па ако се најде некој да се јави ако му е за на одмор чадор да му изигравам може и јас одморче да си истерам :rofl
Зоки Фаци ? : )