Чет муабети/ти реков-ми рече

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Има да певаш како ја че ти свирим .. а ти то ја вала свирим на А рмоника :D
 

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,107
1,133
Ти ли си ваа што а пее Што имала к'смет Стамена? :eek Јас од преѓеска се прашувам која е девојкава со Ангелски Глас :)

абе не беее, си ја пеам јас македонско девојче китка шарена...а глас, што да ти кажувам, бетер од ангел :D