Чет муабети (ти реков-ми рече)

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
72
318
42

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот.
На „Црнобело форум“ препорачано е користење на кириличното писмо, сепак доколку се злоупотреби непочитувањето на оваа препорака можни се дополнители санкции.​
Бујрум.​

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
72
318
42
5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот.​
На „Црнобело форум“ препорачано е користење на кириличното писмо, сепак доколку се злоупотреби непочитувањето на оваа препорака можни се дополнители санкции.​
Бујрум.​
Ок, јас веќе го сменив фонтот. Претпоставувам дека сега е во ред...

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
LqLNrDc.jpg
исто!скроз! :D немам нерви веќе...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник