Иди види Lena на мотику : ) Празник за очиња
да ужива у мушко а и женско, хеланке су ми најомилени женски стфари, а најнеомилено ми е боди : )
Боди, најголем непријател на мажите.
Иди види Lena на мотику : ) Празник за очиња
да ужива у мушко а и женско, хеланке су ми најомилени женски стфари, а најнеомилено ми е боди : )
Е убоо, после како че летам?
Сс Ели Оптер : )Е убоо, после како че летам?
No more mr. nice guy? No more mr. love that fulfils you?Зошто секогаш истата приказна? Зошто секогаш истите грди зборови? Зошто секогаш истите обвинувања? Зошто секогаш истите солзи?
Зошто викаш дека учиш од грешките,а не учиш? Зошто викаш дека веќе никогаш нема да ме повредиш,а ме повредуваш? Зошто викаш дека веќе никогаш нема да направиш да плачам,а ми се закануваш со плачење? Зошто еднаш веќе не пораснеш? Зошто еднаш не изброиш до 10 пред да кажеш нешто? Зошто не размислиш како ќе се чуствува другата страна после кажаниот збор? Зошто се лутиш за глупости?
Уште само една ситница беше доволна во морето од ситници за да го свртам листот....жал ми е но еднаш мора да заврши
А ти кој левел си?Ќе додадам нешто.
Да биде интелигентен те да можам саглам моабет да си направам(на секоја можна забегана и не забегана тема)
да биде зелен во глава те да можам да се смеам со него додека стомак не ме заболи,
да знае да ги искаже чувствата,
да ја сака кујната и кулинарството.
И да биде на ист левел како и јас.
Де бе, во што продавница влезе, та нема ништо.Поминат рокот на чаевите,ако сакаш лубеница
имале.
Немало ни дињи,шлеперот им напраил сообраќајка некаде пред границата на ТурцијаДе бе, во што продавница влезе, та нема ништо.
Нејќам лубеница, многу семе има. Види диња дали имаат.