Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Сега знаеш што сакаш најверојатно,
изгледаш добро,
знаеш да го кажеш своето мислење без да дозволуваш некој да ти се меша во сето тоа,
имаш извесно искуство од 20 тите и што знам.
Имаш зацртано свои пронципи што можеби во текот на 20 не било можно да ги практикуваш.
Убав период се триесетите:)
ќе ги бараш со 50.
Ќе речеш ех сега да ги имам оние 30.
ќе променев многу работи.

Потполно се сложувам и дефинитивно е така...
Изграден став, зацртани цели пола остварени пола чекаат на ред, мажена, дете, фала Богу си изгледам исто како да не родив, на никому не му давам отчет за ништо, уживам во се’, најмногу во сексот :giggle зрела жена сум си имам потреби :giggle
ама брзо летаат, тоа е болката...ама како велат секое животно доба си има и свои убавини ..за изминативе знам а за другиве останува да ги пречекаме со широко отворени раце..:)

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
Just Perfect камо да сум била разочарана па да знам како е тоа и што е љубовна мака и бол
по трње и жар ќе одам ама љубов еден ден ќе осетам:rofl:rofl
хаххахаха мејби,мејби нот... ама се посигурна сум си некако дека "нот" ќе биде...прво би требало да веруваш во нешто па за да се исполни..нели така?

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
хаххахаха мејби,мејби нот... ама се посигурна сум си некако дека "нот" ќе биде...прво би требало да веруваш во нешто па за да се исполни..нели така?
: ) Колко поубаво изглеа овј збор на латиницу
Потсети ме искрено дека вечер прау роматику, нешто што викаш ти HOT aма латиницу : )
Вино vs еротик мјузик, споени тела, па има ли нешто по хот од тој ? : )

Lena иди пазари ке ти се стфрне леб : ) и купи ми некои смоки, приедесфа ми се нешто
и кој вика дека спамираш, бш коментираш у склоп на теме

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
хаха е сега зависи на какви тела се мисли...дали женско + машко,две машки,две женски???
хаххаа ако е вино vs еротик мјузик & оне хот грл онли фор ју.... хм хм хм...тука веќе но комент ..се е во игра

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
: ) Колко поубаво изглеа овј збор на латиницу
Потсети ме искрено дека вечер прау роматику, нешто што викаш ти HOT aма латиницу : )
Вино vs еротик мјузик, споени тела, па има ли нешто по хот од тој ? : )

Lena иди пазари ке ти се стфрне леб : ) и купи ми некои смоки, приедесфа ми се нешто
и кој вика дека спамираш, бш коментираш у склоп на теме
Немале смоки само сок од патлиџани
ако сакаш ќе зеам ако не ништо.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Немале смоки само сок од патлиџани
ако сакаш ќе зеам ако не ништо.
Фала ти еј, одамна не сам еја смоки од ЕУ : )
Устфари никад не сам haha боље што не си ми купила, само што ми бидна едење, ке ми се искфари апетит сс смоки
Сок од патлиџани aka кечап земи, ке праимо вечер пицу : )

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Фала ти еј, одамна не сам еја смоки од ЕУ : )
Устфари никад не сам haha боље што не си ми купила, само што ми бидна едење, ке ми се искфари апетит сс смоки
Сок од патлиџани aka кечап земи, ке праимо вечер пицу : )
Ти земав сос од патлиџани подобар е од кечапот,
ќе ти го пратам по Вестерн Унион
до вечер е таму:zelen,
а ти пак прати по поштарот парче пица
( по истиот тој, викни го и на вечера да не чека сеа човекот надвор ццццццц, каков си бе
би го оставил човекот да чека)
Е така, бива?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
немаше баш врска со твоето, и не ми беше тоа целта али ај :)
Абе не ти бешеее целтаааа, ц ц ц... срамота, барем признај си де, пола ќе ти опростам, пола ќе размислам :rofl Се шалам бе детееее, знаеш дека со тебе не се карам ама баш никогаааш (hug) Знае дека дада те сака тебе највеќеее :* ПиЕс си имам кажано дека нема да реплицирам у темава затоа ќе те замолам во иднина да не ме цитираш или тагнуваш, не само ти, туку било кој, затоа шо темава смрди(sucks)! Само гледам како некој се кара у неа, и јас еднаш правев муабет со Бобо и знаев дека ако не прекинам ќе се скараме, пошто мене неможе никој ништо да ми докаже, или да ме убеди у нешто шо е контра од јас тоа шо сум го кажала, јбг таква сум, затоа и нема да пишувам појќе у темава, фала многу на разбирањето, пријатно и со здравје да сте ми ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
ме нервира елена од the vampire diaries!!! Глупачка невидена е! толку! :D