Чет муабети (ти реков-ми рече)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Прашај го Trajche и он ќе ти каже дека без напор нема напредок :D
Уосталом,кога веќе толку не ти се допаѓа раководството,а претпоставувам ти знаеш како се води форум,а и имаш познавања од софтвер,програмирање и се останато,зошто не направиш форум? :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Уосталом,кога веќе толку не ти се допаѓа раководството,а претпоставувам ти знаеш како се води форум,а и имаш познавања од софтвер,програмирање и се останато,зошто не направиш форум? :)
Затоа што немам вишок пари, а кога веќе би правел не би сакал да заработувам од тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Се бара некој админ да ми додели казнени и опомена според заслуга,за да не се лутат луѓето,сепак правилата важат за сите нели :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Се бара некој админ да ми додели казнени и опомена според заслуга,за да не се лутат луѓето,сепак правилата важат за сите нели :)

јавен оглас е ова? хахха
распишување тендер и слично :Р

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Членот кој побара такво нешто добиваше казнени за топик, не за офтопик:)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
  • Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Некој е роден да прави Шоу,некој е циркузант,некој е марионета ,некој постојано паметува,некој е навистина паметен,некој е саркастичен,некој е интересен,некој е досаден,некој е патетичен,некој е незадоволен од се,некој се задоволува и со малку,некој става бибер во секоја манџа,некој држи дистанца и си реплицира само тоа што сака без да се меша секаде.....Не има секакви, какви и да сме сепак сме различни, да не речам уникати :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: live.your.life

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Оди на мојот профил. Најди ја темата за Факундо Кабрал. Таму буквално се „убивме“ дебатирајќи со еден форумџија со кого имавме тотално различни мислења. Ниту јас добив казнен поен, ниту тој. Знаеш зошто? Затоа што во недостаток на аргументи не користевме „глуп си“ „ниска ти е интелигенцијата“ и не се повикавме на тоа кој е љубимец а кој не.
Уште еднаш ќе ти повторам. Не викам дека ipopovski е светец и дека форумов го води маестрално, оти не е вистина, ама исто така и вие претерувате(сите извртуваме мислења според вас, сите сме љубимци итн итн), кога викам „вие“ мислам на тебе банираната персона и уште неколку.
во ред е изгледа твојта соговорничка не е од љубимците овде ...
ама и ти избери став не еднаш вака, еднаш така со мислењата некако и точно ипоповки неможе сам све да среди и ние останатите мора да му помогнеме околу тоа јас на никого немам извртено мислење како во случујаот што го правиш ти ...