Не,туку затоа што понекад си напор невиденЗатоа што не знаеш што е хармонија или затоа што не ти ги сакам бендовите? Упс, еднаш те исплашив...веројатно за тоа ќе да е.
Не,туку затоа што понекад си напор невиденЗатоа што не знаеш што е хармонија или затоа што не ти ги сакам бендовите? Упс, еднаш те исплашив...веројатно за тоа ќе да е.
Прашај го Trajche и он ќе ти каже дека без напор нема напредокНе,туку затоа што понекад си напор невиден
Уосталом,кога веќе толку не ти се допаѓа раководството,а претпоставувам ти знаеш како се води форум,а и имаш познавања од софтвер,програмирање и се останато,зошто не направиш форум?Прашај го Trajche и он ќе ти каже дека без напор нема напредок
Затоа што немам вишок пари, а кога веќе би правел не би сакал да заработувам од тоа.Уосталом,кога веќе толку не ти се допаѓа раководството,а претпоставувам ти знаеш како се води форум,а и имаш познавања од софтвер,програмирање и се останато,зошто не направиш форум?
Се бара некој админ да ми додели казнени и опомена според заслуга,за да не се лутат луѓето,сепак правилата важат за сите нели
Членот кој побара такво нешто добиваше казнени за топик, не за офтопикСе бара некој админ да ми додели казнени и опомена според заслуга,за да не се лутат луѓето,сепак правилата важат за сите нели
Може и тендер да се распише,само да си добијам по задните образи според заслугатајавен оглас е ова? хахха
распишување тендер и слично :Р
во ред е изгледа твојта соговорничка не е од љубимците овде ...Оди на мојот профил. Најди ја темата за Факундо Кабрал. Таму буквално се „убивме“ дебатирајќи со еден форумџија со кого имавме тотално различни мислења. Ниту јас добив казнен поен, ниту тој. Знаеш зошто? Затоа што во недостаток на аргументи не користевме „глуп си“ „ниска ти е интелигенцијата“ и не се повикавме на тоа кој е љубимец а кој не.
Уште еднаш ќе ти повторам. Не викам дека ipopovski е светец и дека форумов го води маестрално, оти не е вистина, ама исто така и вие претерувате(сите извртуваме мислења според вас, сите сме љубимци итн итн), кога викам „вие“ мислам на тебе банираната персона и уште неколку.