Чет муабети (ти реков-ми рече)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
оженила се за другога брат. Оставила ме на цедило. :place Ск треба да си пишу статус, тражу форумску женску за озбилно. :zelen

Стварно или се зезаш ?

Инаку алал да ти е slb_bobo за темата Клонирање,ако имаш нешто друго да кажеш слободно кажи,баш сакам да слушам за тоа...:D
И да,сакам клон :rofl

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Две испрашувања во еден ден ти се многу? :zelen А што се случува кога еве имате 5 испрашувања во ден :p Не доаѓаш на школо? :giggle
Никогаш сме немале 5 повторувања во денот е баш затоа и 2 ми се многу :zelen

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Никогаш сме немале 5 повторувања во денот е баш затоа и 2 ми се многу :zelen
Е тогаш не си видела пос*ан ден дефинитивно.:zelen Ја секој ден си имам по 2. Работата е кога имам повеќе од 2.:ladno
Стварно или се зезаш ?
Се зезав де. И јас поим немам кај ми е Лејдито*. :place Кој е од Велес нека тркне да ја посети. :zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
@Кјајф бе брат : ) тражи си друу, ја например ке шмекну од далеко за тебе, ке ти препоручу некоју
има има интересни и од порано, има и од понови форумљашице, бирај жену, ама брат и шфаљерку ус пут : )
леј праимо муабет како деца кд си кажуеф кој е бетмен кој супермен кој мајмен : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Стварно или се зезаш ?

Инаку алал да ти е slb_bobo за темата Клонирање,ако имаш нешто друго да кажеш слободно кажи,баш сакам да слушам за тоа...:D
И да,сакам клон :rofl
Ko што гледам не сакаш. Ако сакаше ќе пребараше и ќе најдеше многу корисни информации околу тоа.