Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Дури еден ден мислеше реплика....
Ај чст кент биливит.
Копчето „пријави“ е ставено за да го искористи секој оној што чувствува потреба да го искористи... Мое е правото колку пати ќе го искористам и каде ќе го искористам.
А ти да ми кажеш „ај сега пријави“ едноставно немаш право. Ако се почувствуваш навредена од моја страна можеш да пријавиш(ако ти е волја) или да продолжиш да навредуваш.
Јас не се кријам зад гаќи зад деца. Кога ќе имаш свои ќе сфатиш колку се свети и колку не можеш да ги користиш за такви работи, до тогаш можеш само да молчиш кога се работи за тема на мои деца...
Твоите деца да се живи и здрави.
Јас овој пат не ги спомнав,ти ги спомна клеветејки.
Морав да возвратам,а ти продолжи да се криеш зад нив.
Ако немам деца не значи дека не знам колку се свети.
Не само јас,грото на форумов немаат па тоа не значи дека не знаат.
Ете мене ми се чини дека нивната светост ти не ја знаеш,но тоа е само мое мислење како и ти што си имаш свое.
Нит сум те навредила,нит имам намера,ти самиот си го правиш тоа доволно на себе си.(worried)
Ти слободно пријавувај,слободно свакај си ги работите како што сакаш,слободно прави се верник колку што сакаш....односно,живеј го животот како што сакаш,само така ке бидеш среќен вистински,не само ти,секој би бил.
Но дека ги злоупотреби децата свои како наводно сум ги нападнала тоа е факт.
Господине аркантос,таму пишуваше,,БАКНИ ГИ ДЕЦАТА ЗА ДОБРА НОЌ,,
ради својата немоќ се направи жртва,криејки се зад нив
пак ке повторам,секоја чест.(worried)
ако треба уште илјада пати ке повторам,не ради тебе,туку ради дечињата,оти греота е така да бидат злоупотребени.:x

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Твоите деца да се живи и здрави.
Јас овој пат не ги спомнав,ти ги спомна клеветејки.
Морав да возвратам,а ти продолжи да се криеш зад нив.
Ако немам деца не значи дека не знам колку се свети.
Не само јас,грото на форумов немаат па тоа не значи дека не знаат.
Ете мене ми се чини дека нивната светост ти не ја знаеш,но тоа е само мое мислење како и ти што си имаш свое.
Нит сум те навредила,нит имам намера,ти самиот си го правиш тоа доволно на себе си.(worried)
Ти слободно пријавувај,слободно свакај си ги работите како што сакаш,слободно прави се верник колку што сакаш....односно,живеј го животот како што сакаш,само така ке бидеш среќен вистински,не само ти,секој би бил.
Но дека ги злоупотреби децата свои како наводно сум ги нападнала тоа е факт.
Господине аркантос,таму пишуваше,,БАКНИ ГИ ДЕЦАТА ЗА ДОБРА НОЌ,,
ради својата немоќ се направи жртва,криејки се зад нив
пак ке повторам,секоја чест.(worried)
ако треба уште илјада пати ке повторам,не ради тебе,туку ради дечињата,оти греота е така да бидат злоупотребени.:x
Јас немам намера повторно да објаснувам зошто помислив и зошто почувствував дека се лошо спомнати.
Објаснив не еднаш, милион пати, ти не сакаш да сфатиш, и јас не можам да те натерам со сила.
Она што ќе го направам е следно: нема да ги спомнам веќе.
Ги спомнав затоа што кажа дека си ме разочарала во некој даден момент, кој не беше точен. Јас го наведов моментот кога навистина ме разочара.
Е сега одам пак по она дека едниот секогаш прв попушта и нема веќе да ти вратам, што и да има во следната реплика, само ќе те замолам веќе... ако толку знаеш колку се свети, а еве јас не знам(според тебе) немој да ги спомнуваш пак.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Arkantos ке ти даду едн совет, иако сам помал
ИГНОР бе брат, што има без потребу да се расправљаш, не ни знам што е расправија, не ми се чита само една страна
уопште не ни се чита на сфи туј расправија
Иако знам дека ти си упрао брат, пошто неможе увек едн да е упрао а цел форум да испревртуе зборови и да л'же
Добро знаемо кој се испокара сс ЦЕЛ форум
Поздраф, толко

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Arkantos

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сакам еден викенд на планина или на Матка или Гиновце...сонце да има (sun) , 4FUN (inlove) до мене и да уживаме максимално :wavespin ... многу ми е потребно тоа ... малку психички одмор :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and parvati

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Само не знам кој ќе учи за утре :franticБизнис+Граѓанско комбинацијаааа шта да ти причам кад све знаш(wasntme) Јас разбирам со стручните предмети да не оптоваруваат ама со овие два? Нешто не ми е јасно..Се не ми е јасно..И уште да биде потрагично две повторувања во еден ден :frantic Ако преживеам ќе раскажувам ..
Две испрашувања во еден ден ти се многу? :zelen А што се случува кога еве имате 5 испрашувања во ден :p Не доаѓаш на школо? :giggle
Патем денеска испадна одличен ден. Сонцето си се смешка на сред кревет (небо) и ме вика да се прошетам надвор. :D Се гледаме подоцна. :wavespin