Башка во Кичево... Не стигнуваат во 12ипол. Стигнуваат во 6 наутро. Затоа што немаат начин експресно да ги пренесат. Со комбиња се пренесуваат.Башка во 12 30 се веке излезени новите![]()
Не знам дали си помислила или не само ти дадов информацијаНо ги има на интернет,а башка не помислив за Кичево,фала на информацијата.![]()
австралиски патриотизам незнам,но убаво си објаснив кои јас ке ги одберам а ке бидат истите од 4500 за 3900ти не си живеела Австралија, не знаеш шо е партиотизам
со тебе имаме друга стратегија, ќе понудиме нешто шо нема да можеш да го одбиешавстралиски патриотизам незнам,но убаво си објаснив кои јас ке ги одберам а ке бидат истите од 4500 за 3900![]()
Дали ке успеете да ме убедите е друга приказна,сега зборувавме за она за кое наводно си мислите дека лугето пасат тревасо тебе имаме друга стратегија, ќе понудиме нешто шо нема да можеш да го одбиеш![]()
Партиотизам или патриотизам? Ова првото ме потсеќа на партии, а не сум баш убеден дека во австралија им е гајле за партиите тука.ти не си живеела Австралија, не знаеш шо е партиотизам