Погрешно осеќаш можеби?
Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Ѕвезда (star) (star)](/images/emoji/star_animated.png)
![Гушкање (hug) (hug)](/images/emoji/hug_animated.png)
Погрешно осеќаш можеби?
Нејќе да признае, се срамуе човекот..хаха...а онаму со љубави те викаНемој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е.
Нејќе да признае, се срамуе човекот..хаха...а онаму со љубави те вика![]()
Јасно ми е мене се, Македончето лесно се чита што мисли...ама добро дете е, не е како МБ...хахаСамо сака Много Шитно да го направи љубоморен![]()
Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е.
Daj da te vidime, mozi mene ce mi si omilena
Ако инцуле ти е ривал, тешко тебе.Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е.
Ако инцуле ти е ривал, тешко тебе.
Многу ме спомнува,ривал сум и,само нејќе да признаеАко инцуле ти е ривал, тешко тебе.
Се околу неа ти се врти паметот. Не е мојот ривал женско талент еден.![]()
Ферка?Многу ме спомнува,ривал сум и,само нејќе да признае