Па во живо нема , нема од куќа на куќа да одиме сигурно,сега само да ги дувне свеќите и (полжав труба ) да дувне (свирне)
Што да дувне, дувната е, јас мислам на промаја седела како мала
Па во живо нема , нема од куќа на куќа да одиме сигурно,сега само да ги дувне свеќите и (полжав труба ) да дувне (свирне)
А ти па од што си заљубен во Ѕвездичката наша форумска, не ни виде дека ЈАС прва и честитав роденден....и да искористам шанса и прилика..ДОСТА ја тупите и двајцата, ај фанете се за рака и надвор од форумов со љубавните ваши препукувања, ајде одите малку во реалити шоуДенес и е роденден на @incule никој не и честита срам да ви е
Јас и на зид и го честитаав ,а еве и тука исто , да си жива здрава и уште многу да си ги слави . а во меѓувреме се потрудив и торта и направив
Она/он е настинат/а, затоа што не можам да ја/го разберам ни со превод што пишува по темиве ,само роденден си е роденден.
Уплашен/а е
Каде во реалити шоуа па ти,па нели е омажена!?А ти па од што си заљубен во Ѕвездичката наша форумска, не ни виде дека ЈАС прва и честитав роденден....и да искористам шанса и прилика..ДОСТА ја тупите и двајцата, ај фанете се за рака и надвор од форумов со љубавните ваши препукувања, ајде одите малку во реалити шоу
Каде во реалити шоуа па ти,па нели е омажена!?
Или пак само каприкорн беше омажена!?
А ти што мислиш?
Ништо не мислам..тоа што читам ми заличи дека има љубовни искри меѓу нив двајцаКаде во реалити шоуа па ти,па нели е омажена!?
Или пак само каприкорн беше омажена!?
А ти што мислиш?
уште една четвртина и доста еТоа е четврт век, ни мање ни више, ако умрам да не ме жалиш?
Тоа е непоимливо за твојот случај.уште една четвртина и доста е
солза две смеам да пуштам?